Hur jag gör mina ögonbryn

Hej! Idag tänkte jag visa hur jag gör mina ögonbryn, inte för att jag gör något speciellt eller för att de är världens snyggaste, men tänkte att det kan vara kul att ser hur jag går från att inte ha något bryn alls till att (verkligen ;)) ha det. Vet inte hur bra jag kan förklara men jag hoppas att bilderna hjälper lite. Jag använder Anastasia's Dipbrow pomade i förgen Dark brown som jag tycker passar mig eftersom att min hår är så mörkt och så gillar jag att ha mina ögonbryn mörka och väldigt ifyllda. Penseln jag använder är också från Anastasia, en snedskuren i nummer 15.

1 & 2. Mitt ögonbryn helt osminkat.

3. Börjar fylla i brynet i mitten där det "böjs" och inåt. Lägst in drar jag bara en tunn linje och ju längre ut jag kommer desto mer fyller jag i.

4. Eftersom att jag knappt har någon "svans" på brynet så drar jag sedan en linje som svans för att ha något att utgå ifrån när jag sedan ska bygga upp det. Drar även ett tunt streck på ovansidan på inre delen av brynet men detta är ännu ljusare och tunnare än det undre så det ser lite mer naturligt ut. När det inte finns så mycket färg kvar på penseln drar jag uppåt i inre delen av brynet, från det undre strecket upp mot det övre, för att fylla i så man inte bara har två streck.

5. Sedan går jag tillbaka till svansen och gör den lite rundare ish så att den inte bara är ett rakt streck utan blir mer naturlig, brukar även göra den ganska mycket tjockare (men inte för tjockt!!). Sedan gör jag bara lite små justeringar om det inte ser helt bra ut och det är allt!

6. DONEEEE!

Gillar

Kommentarer