All time favourite serier

Jag har sett såå många serier genom åren, några bra serier jag sett är Lost, How I met your mother, Prison break, Modern family, Pretty little liars osvosv. Men dessa ovan tar verkligen priset! Ni har förmodligen hört om, eller sett, alla redan men tänkte ändå berätta kort om dom och vad jag tycker om dom!

One tree hill - Denna har jag följt i så många år, och det var jättelänge sedan jag kollade klart på hela serien, men det är fortfarande en av de bästa serierna jag vet. Det är som att jag känner karaktärerna och den är bara så himla bra. Skulle jag vara tvungen att välja en favorit är One tree hill den. Handlar om ett gäng ungdomar som går på high school, och efter säsong 4 går de ut och vi får följa dom i vuxenlivet. Inser nu att jag är sämst på att beskriva men OTH är iallafall bästbästbäst.

Grey's anatomy - Verkligen en serie där det händer mycket, det gillar jag! Har både skrattat och gråtit till denna serie, och den utspelar sig ju på ett sjukhus så den är ganska sorglig ibland, men jag älskar den. Man får sån bra kontakt med karaktärerna och det händer alltid dramatiska saker som gör denna serie sjuuukt spännande. Vi får följa läkarna på ett sjukhus, från att de är AT läkare och sedan genom deras utveckling - både i privatlivet och på jobbet. Det kommer ju även in patienter så det är också väldigt spännande.

Desperate housewives - En så härlig serie! Trots att det ibland händer hemska saker är det största problemet oftast bara något litet i-landsproblem. Vi följer fyra hemmafruar som bor på samma gata och lever helt olika liv men trots det är väldigt bra vänner, någon är miljardär och någon lever ett vanligt familjeliv osv. Svinbra serie!

Gossip girl - Förmodligen ännu mer feelgood än Desperate housewives, här är det bara lyxiga bilar, lägenheter på Manhattan, shopping och snygga killar. Plus lite drama då och då ;) Detta var den första serien jag började följa och då var jag 11 år, och jag har följt den sen dess. Kollade klart för länge sedan men då och då sätter jag på ett random avsnitt och kollar bara för att den verkligen är jättebra.

Gillar

Kommentarer