Det är den där saknaden, det är den som ställer till det. Sorgen kan man leva med, eller åtminstone ignorera. Saknad blir så påtagligt, den har sin grund i ett så starkt fysiskt behov. En kram, en röst, en blick, en rörelse. Det finns så mycket inom mig. I en svärm av känslor och tankar är tacksamhet, saknaden och minnena dominerande.
Som att desperat försöka fånga ett moln med mina bara händer, så känns det. Eller som tunn, mjuk strandsand som sakta silas genom mina fingrar.
Och ingen förstår. Hur skulle någon någonsin kunna göra det? Man kan dela en sorg och en saknad, men aldrig förstå. Det är så stort och det som just du hade med den människan är unikt. Liksom alla människors relationer till varandra.
I allt detta finns det något. I den sorg och saknad som alla känner, finns det något levande och varmt. Jag vet inte vad det är, med det känns så tydligt. Som en varm vindpust genom ett kyligt vinterland.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Morgonen började med en tidig uppstigning för att skjutsa Johan till Ullared. Rerande av dagen har spenderats genom att planera inför VFU, men som tur var kom Petra och räddade mig vid 13-tiden. Vad skulle jag göra utan min Petra? Idag gick vi en långpromenad med hundarna, hon hjälpte mig att färga håret och sedan satt vi bara och pratade och planerade inför framtida projekt, spännande!

Nu blir det Idol och sedan kör jag för att hämta Johan igen.

Kramisar!


Likes

Comments

Hej!
Jag vill bara tala om att jag inte ligger och ruttnar någonstans. Anledningen till att jag varit så dålig med att blogg är att jag har haft superduper-mycket att göra i skolan och att jag har flyttat. Jag har väl egentligen aldrig varit en aktiv bloggare, vilket är konstigt eftersom jag älskar att skriva. MEN, det är viktigt för mig att jag skriver när jag har lust och inte för att jag känner att jag måste. 

Vi har alltså flyttat (jag och min sambo och våra två hundar) till ett hus inåt landet. Vi har bott här i ca 2 månader nu tror jag och vi trivs superbra! Hela den här flytten har känts så bra redan från början, men det är väldigt skönt att det faktiskt blev så bra som man förväntat sig. 

Mer än så har jag nog inte att komma med :)
Kram! 


Likes

Comments


Likes

Comments