Header

Har hittat kanske världens bästa ansiktsmask, från Lush. Har på den i ca 20 min och efter det har man fått ett nytt face, babystjärt och knappt en enda por. Grym jävla mask för ynka 125 riksdaler!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder från förra söndagens mysiga promenad med tess och millan runt råstasjön. Jag har faktiskt blivit duktig på det här med promenader, förra veckan var jag ute och promenerade hela två gånger och det är inte likt mig. Imorgon är jag ledig från jobbet och då är min plan att gå ut och gå igen, sen får vi se om det blir av eller inte.

Likes

Comments

Startade fredagsmorgonen med en ägg frukost och nyhetsmorgon som den tant jag blivit.

Fyndade senare en komatta på blocket som jag placerade i vardagsrummet och de vart jättesnyggt, och väldigt mysigt för fossingarna att trampa på.

På kvällen gick vi iväg på bio vilket jag inte varit på år, det var super mysigt att gå runt i gamla råsunda och bion vi såg var toppen! Nu är det lördag och jag ska snart knalla iväg till centrum o köpa ingredienser för ikväll ska det drickas sangria :) Kram

Likes

Comments

Sprang iväg och köpte en guld spray för att spraya den här tråkiga silverkrukan, det vart jättebra tyckte jag och gick loco på resten av krukorna här hemma. Nu är jag helt såld och vill spraya om ALLT!!

Likes

Comments

En hårig fin liten väska jag fick av min söta mamma i present när jag fyllde år, den här tänker jag använda flitigt i vinter och de praktiska med den är att den har en ficka där man kan värma händerna!!

Likes

Comments

Svängde förbi H&M home igår och hittade dom här två pärlorna, tandborstställ och tvålpump. Håller ju på att fixar till det här hemma och det får ta sin lilla tid när man vill ha så mycket och ändra om på allt. Vi ska snart beställa hem en ny tv bänk och jag håller på att tokletar efter nya stolar, men har inte hittat några som passar in än tyvärr.

Likes

Comments

Igår tog helgen slut och jag hade en fantastiskt mysig helg hemma hos mamma och pappa i Värmland. Det var på håret att jag ens kom fram i fredags då SJ totaltappade sig igen, men efter om och men kom jag hem till min kära bror och Sandra och vi satt framför brasan och jag fick känna på bebismage och nu tycker jag att han kan få skynda sig att komma ut!!
På lördags morgonen åkte vi och hälsade på min lilla skruttfarmor, drack massor med kaffe och pratade strunt. Resten av dagen satt vi mest i höstsolen och njöt, och igår hann vi med en runda i Örebro och jag fick med mig lite nya grejer.

Likes

Comments

Från en mysig lunch i veckan med jullan!!
Nu är det fredag och jag har ingen riktig fredag då jag jobbar hela helgen, så idag har jag väl den mest lugnaste helgen på evigheter vilket är superskönt, men påfrestande för jag blir rastlös så lätt. Nu jobbar jag till onsdag sen har jag ledigt en dag och sen är planen att sticka hem till mamma och pappa över helgen, har inte träffat dom på så länge och inte varit hemma i Värmland för den delen heller på väldigt länge.

Likes

Comments

Här har ni min mysiga helg i bilder, vi hängde hemma hos oss och i söndags lagade jag och tim supergod middag. Jobbat måndag tisdag och idag har jag haft en ledig dag och den har jag spenderat med jullan, fick ställa upp som sminkmodell på hennes skola och det vart jättebra, hon är så duktig hon min skatt.

Likes

Comments