Hej! Igår var det träning och vi körde lite kombinationer och så till graderingen. Har även gått promenader igår och idag när jag kom hem från skolan idag!
Men nu är det ju 4(!!) dagars ledigt! Ska sova och på Judoläger lör-sön till graderingen som är den 2 juni! Taggar så mycket!!🙀🙀❤️

Idag på skolan hade vi en ganska chill dag och vi hade inga jobbiga lektioner förutom matte...
Vi hade träslöjd vilket är ett kul ämne enligt mig haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, en sammanfattning av dagen.
Har haft lite ont i magen men är ok nu som tur är! Jag har inte gjort så mycket, var ute o sprang en runda och har vart på min lillebrors loppis han hade med sin klass. Ganska kul även om jag fick extremt ont i huvudet av så mycket människor och barn överallt!
Imorgon har jag sovmorgon till 9(yeees) så tänkte sova lite! Men imorgon är det judo och då jävlar kör vi!! Hade inte ont i knäna när jag sprang idag så vi hoppas att de är på bättringsvägen!
Dagen låt: Bed of lies -Nicki Minaj

Likes

Comments

Hej! Idag spelade några kompisar Uno och det har jag inte sett på jättelänge?? Det spelade ju alla förut! Men jag passade på o ta lite kort och de blev förvånansvärt skarpa! Sånt blir man ju glad av!
Jaha, idag händer inget speciellt tror jag. Imorgon är det träning och hade tänkt springa lite idag men har lite tjejont😉

Likes

Comments

Idag har vi haft någon form av dag då vi arbetar på min gata men det regnade så jag gjorde inte så mycket, åt mest korven som det bjöds på haha! Ikväll så ska jag ut och springa lite hade jag tänkt om mina knän tillåter....

Ni vet dessa när man poppar popcorn? Jag älskar dom! De är så goda att sitta och tugga på haha!
Dagens låt: All nightmare long -Metallica

Likes

Comments

Älskar hur allt blommar och man kan gå ut och ta lite bilder! Vilket är något ni kommer få se mycket av☺️

Såg den här på vägen och blev jätteglad! Haha vet att det inte var avsikten antagligen men den kan ju vara bra om någon är ledsen och så ser dom den! Det är de små sakerna som gör det!❤️

Likes

Comments

Denna låt, den har väl alla hört? Vet faktiskt inte vad jag tycker, den kanske är kul och spela på nån fest men i Melodifestivalen? Njaa haha där kan andra få skina. Men den är gammal nu och Samir&Viktor håller ju på att släppa en ny låt redan! Tycker att de är roliga men inget jag skulle lyssna på😊

Likes

Comments

Några riktigt bra låtar!🎧👌

Såg denna film med min bror för ett tag sen och var tvungen och ta en bild(blev rätt nöjd också haha) älskar den filmen! Så bra!! Hahah känner mig som ett barn men det är nog min tecknade favoritfilm!

Likes

Comments

Kom på att jag har en massa bilder från lägret vi i klubben var på i Borlänge och det var det roligaste som jag någonsin gjort! Shit vad kul det var! Jag har bestämt att åka på det lägret varje år(sålänge jag går på judo iallafall!) Jag tipsar alla att säga till sina klubbar att åka dit för jag kan inte beskriva med ord hur kul det är!! 

De på bilderna som kör judo är Tommy och Christoffer Macias

Likes

Comments

Hej!
Efter jag tog ut sista satsen bullar gick jag ut och gick en promenad och tog lite bilder. Det är verkligen underbart väder ute idag! Så nöjd med dagen änsålänge, ska äta baconlindad grillad kyckling ikväll och senare även titta på film med min lillebror! Imorgon väntar bananpannkakor från ett recept av en mycket god vän till frukost, vänner och judo!!
Dagens låt: Hold back the river -James Bay

Likes

Comments

Hej! Idag har jag bakat bullar som står i ugnen just nu! Så mysig doft! Har bara gjort det en gång innan och de blev
väl sådär haha, de blev för stora och flöt ut men förhoppningsvis goda! Har bakat dom för min lillebrors loppis de ska ha för klassen och åka till Lek&bus landet! Så gulligt! De ska sälja dem och sina saker för sina föräldrar. Imorgon har jag judoträningen och det är ju snart gradering så vi hoppas att det går bra! Ska gradera grön markering, fick inte gradera grönt tyvärr... Men men, sånt är livet och jag är glad bara att jag får gradera överhuvudtaget!

Likes

Comments