Header

Hej igen var ett tag sedan!

Har nu kommit tillbaka till Camberley Judo Club för fulltidsträning efter min skada i knät samt 4 veckors rehabilitering.

Känns skönt att vara tillbaka här, saknat judo träningarna, kompisarna och allt! Jag har nu också fått ett rum som jag delar med en träningskompis, mycket skönare att bo 2st i ett rum istället för 6st haha. Så idag har jag kört konditionsträning på rodd maskinen (40s allt man har vila 4min) x4 sen en timme senare blev det judoteknik. Fixat mitt rum nu undertiden man väntar på att träna BJJ på klubben.

Måndagar är en bra start på veckan!

Mitt nya rum ser ni på bilden.

Hörs så länge måste kolla till maten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!

Jag flög tillbaka till Sverige på Fredag kväll efter att ha skadat mitt knä på torsdags randorin (sparrings) träningen. Det som hände var att jag fastnade med benet mellan min kompis ben och han kasta mig åt andra hållet, i enkla ord så gick kroppen ett håll och foten/knät stod kvar. Hörde hur det klicka till högt 2 gånger. När jag väl kom av mattan så ville dem sätta is på knät för att minska svullnaden, de vi gjorde var att linda hårt i 15-20 min samt med högläge.

Efter att ha kunnat ta mig till duschen haltandes och med hjälp så kunde jag ringa hem och säga vad som hade hänt. Mamma som är min coach och jobbar som akutsjuksköterska sa åt mig att åka in till närmaste akut så jag kunde få det undersökt, ska konstatera bara att detta är 22.30. Mot min vilja så åker jag ändå till akuten, fick vänta i 5,5h på att få komma in att se läkare, kan säga att de ej var värt väntan. Det läkaren gjorde var att ta lite på knät och frågade om jag kunde sträcka ut benet och böja de, kunde de men de gjorde lite ont. Det han då kunde konstatera efter 2 min var att jag bara hade fått en smäll och kunde börja träna efter 1 vecka vila... Trött som jag var 03 på natten så lyssna jag och inte fråga mer. 

Allt detta resulterade iallafall att mamma bokade första och billigaste biljätten hem så jag kunde få det undersökt på svenska akuten och senare hos knäspecialisterna på Capio Arto Clinic Stockholm.

Känns bra att få knät undersökt här i Sverige, känns mer omhändertagen samt att fick bra undersökning av läkaren på akuten. Idag var jag hos sjukgymnasten på Capio och fick en tid hos läkaren imorgon, så nöjd att det har gått snabbt och bra gjort samtidigt. Hade fått vänta 1 vecka i England för att få se läkare eller sjukgymnast så mycket tacksam för att det gått så snabbt här.

Nu hoppas jag på det bästa och att rehaben kommer gå bra!

Hörs snart :D

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Tänkte jag kunde skaffa en blogg som handlar om min elitsatsning här i Camberley. Tränar här på fulltid med 3 träningar om dagen. Det är tuff sparring då jag har 3st i min viktklass och runt min viktklass som har vart på 1 samt respektive 2 OS, så det är en hög nivå och alla ger 120% i varje träning. Detta en en början på min utveckling och det kommer synas om några månader.

Man bor här för att träna judo och för att bli bäst, inget lyxliv för 5öre. Vi bor nu 20 killar och 6 tjejer i ett hus som är slitet, skulle hållit typ 10år och den har stått och varit bebodd i 20år nu. Man kan säga att i Sverige lever vi ett lyxliv till skillnad vad vi gör här. Jag var hemma nyligen en kort sväng och jag uppskattade allt! Verkligen allt! ÅH varmt vatten ur kranen!!

Nej men jag trivs här verkligen ska inte klaga men det är för att man är här för att bli bäst och inget annat!

Dem bästa folken kommer inte alltid från dem bästa miljöerna.

https://www.youtube.com/watch?v=2hr90oNE7A4


Likes

Comments