Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni.

Asså jag skulle så gärna vilja starta denna bloggen på ett posetivt och härligt sätt, men ni läser bloggen antagligen för att ni vill veta hur jag egentligen har det och inte bara önskar att det var eller.

Vi kan ju börja med vädret som är PISS, ursäkta utrycket. Nä men det är så dåligt väder. Jag har vart sjuk nu i tre dagar och har typ ont i halsen så ännu någonting som påvärkar. Och sedan har jag sådan sjuuk ångest över att skolan börjar imorgon då vi har 2 prov och det känns som att jag inte har hunnit göra allt jag egentligen ville göra nu över lovet.

Men jaja nu har jag väll klagat av mig lite.

Idag ska vi äta PIZZA. Gud jag har vart sååå sugen på en god pizza hela veckan. Nu när jag har vart sjuk så har jag typ inte orkat äta NÅGONTING. Så nu är min mage helt tom så jag ska ge mig på en kebabrulle som är gigganorm asså jag skämtar inte. Det är så mycket kebab och så mycket bröd, så mycket allting helt enkelt.

Men jag är så extaterad över tisdag. Då jag jag antagligen hoppa älsklingen Silver. Nä men det står hoppning på schemat och jag är såå taggad. Jag hoppade honom i torsdags och han hoppade kanon även om det bara var 2/3 veckor efter ryggskadan kändes han helt fantastiskt pigg och glad, och sedan hoppade han 60 cm och det är det högsta som han får hoppa (då han också är 17 år) så jag trodde faktist att han skulle stanna men med rätt driv hoppar han ju över det som om det vore en bom. Vi hoppade även en oxer på 40/50 cm och ett kryss på 40, det var ingen höjdhoppning vi det var ett jobbigt pass då vi inte var så många så fick vi hoppa mycket. Sedan höjde Malin och då började svetten rinna ordentligt på både mig och Silver.


Men herre gud nu babblar jag på för mycket. Hoppas att ni gillade inlägget så skriver jag mera på... onsdag tror jag det blir, aa det blir det.

BAII❤️

Likes

Comments