Idag har vart en bra dag, har haft besök från vänner på kvällen och fick en bra start på dagen genom att göra pannkakor till frukost.

Sen har jag även klippt mig idag. Så nu har jag en lugg, igen. För har ångrat och låtit växa ut men sedan klippt mig igen efter ett år. Så detta är fjärde gången på fyra år som jag klippt lugg.

Hårdilemma, men nu känner jag faktiskt för att ha kvar luggen. Så den är här för att stanna. Hoppas jag, men som det sägs. Ropa inte hej förens du är över ån.

kram på er och godnatt ♥️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men, hejsan! Lilla jag skulle ju blogga hela läsåret innan studenten! Som ni märkte gick det ju sämre än sämst. För jag har tagit studenten och har inte bloggat fören nu.

För studenten den tog jag 8 juni. Det var grymt, jag sprang ut från skolan och blev fri.
Fri att jobba hela mitt liv ;)

Men iallafall, jag ska ju börja blogga igen hade jag tänkt, MEN eftersom jag aldrig håller det jag lovar så tänker jag "kanske" börjar blogga istället. Så vi syns kanske snart igen!

Kram !

Idag träffade jag förresten Nanna, det var mys.

Likes

Comments

Nu har jag inte uppdaterar på ett långt tag. Har haft fullt upp med skolan och annat. Men nu börjar de svalna av. Dock har jag musikalen kvar, premiär nästa vecka 😅. Det är lite jobbigt :) men man ska väll klara de också. Framför allt så är det en rolig upplevelse!

Nu väntas en dag eller typ en dag i skolan. Solen skiner och jag är glad. Vad kan bli bättre!!
Älska våren! 🌸

Likes

Comments

Är så mycket i skolan nu! Storknar snart av allt, också därför jag inte bloggar något!

Har ÄNTLIGEN kommit igång med svenska uppgiften på riktigt. Har ÄNTLIGEN börjat lära mig manuset. Så något har börjar hända äntligen. Skall bara hålla gnistan uppe som man säger :)

Idag är jag på en liten utflykt till GBG å mormor. Har under dagen hämtar min balklänning!!! den är verkligen fin! Ska bli spännande å dansa runt i den om det ens går haha.

Men nu ska jag umgås. Adjö amigos!

Likes

Comments

Nu börjar en helt vanlig "frisk" skolvecka. Har saknat skolan, känns skönt att vara tillbaka. Denna veckan blir de massa plugg, övning inför musikalen och konsert.. imorgon :)

Jag vet ju att det är konsert imorgon, men känns ändå som om att vi fick reda på det igår. Antagligen för vi inte övat så mycket som vi egentligen behöver. Men, jag tror verkligen vi kommer klara det!

Now back to the weekend.
I helgen har jag städat ut och gjort rent i varenda skrymsle i mitt rum. Känns som om de vore helt nytt, dvs väldigt bra. Sen har jag pluggat på religion, planerat semester!! och lagat egen pizza. (Allt med hjälp av Robert, riktigt bror den där).

Nu ska jag dock omsluta mig i musikens vågor och färdas mot skolans öppna dörrar.

Adjö för nu!

PS. Har nya VITA skor ;)

Likes

Comments

Efter besöket i Göteborg gick jag ner mig. Mår verkligen inte bra haha. Är snuvig och hostig och allt där emellan. På något vis dock så är jag pigg, haha kan man motsäga sig mer?

Men iallafall. Lever på te och varma sockor idag! Älskar raggsockor <3 När jag blir lite bättre ska jag gå ut och gå i snön <3 Så fint ute!!

Men nu ska jag se en film och dricka... te ;) och bli frisk.

See ya

Likes

Comments

Måste börja inlägget med ett tips och det är att äta på Taj Mahal! Super god mat verkligen!! Åt där igår och de va super! Efter lunchen drog vi till Cykelmässan vid GOTHIA towers!! De va as mycket folk rätt mycket ljud men supernajs!
Vid kvällens avslut var vi på en konsert som Roberts bror höll i med sitt och andra band! Det var supernajs atmosfär och svingrym musik!!

Kolla upp
Phil Void
Colour me in
Blue Penny

När vi gick från konserten efter den var slut så käkade vi lite crepes och pommes <3 efter käket begav vi oss till Robbans bror, klockan var runt 1 på natten innan vi var hemma. Var svintrött, men hade någon sorts överenergi och alla ville se lite film så vi kollade IT Follows.


Men ja, det varade väll inte länge. Robert somnade och vi bestämde oss för att gå och sova.

Nu är det morgon och frukost dags. Ska bli spännande att se vad dagen har att erbjuda.

Peace out från Calles lya/djbås.

Likes

Comments

Gårdagen bestod av massa kul! Fick min studentmössa!!! Åkte till Lisen och käkade chips (vad annars) och mot kvällen sjöng jag på världsböndagen dagen för Filippinerna #hemlandet ;) varje gång jag gör något och åker till andra ställen tycker jag det är så underligt hur enkelt och snabbt man kan ta sig till olika ställen!!

Idag ska jag och Robert till Göteborg. Vi ska kolla på hans bror som har konsert idag!! Ska bli super!!

Så vi höres sedan med massa bilder på mat och psykadeliska konsert bilder!

Ha de!

Likes

Comments

Märkte nu att jag skrivit fel på gårdagens titel, hade tänkt skriva onsdag. Men så var inte fallet, så IDAG är det torsdag.
Det har vart en snabb dag och effektiv också. Förutom på svenskan då, får verkligen panik över litteraturanalysen. Jag vet inte riktigt varför, jag förstår ju hur man ska göra. Men man ska ju också få ner det på pappret. Men förutom den icke effektiva svenskan har vi tränat lite på musikalen (utan typ manus) och det gick bra tycker jag. Kunde lite granna utantill och hoppas kunna det mesta ganska snart!!!

Efter skolan mötte jag upp med min mor och vi gick till Erikshjälpen. Vi köpte tre böcker (som jag velat läsa länge haha) och tog en fika där! Tycker verkligen det är super trevligt på Erikshjälpen i Skene!! Stort plus till dem! Personalen är snäll och allt e bra helt enkelt. Second hand ftw <3

Eftersom jag tydligen bara bloggar på kvällen ska jag nu gå och lägga mig, chockerande va! Ska läsa lite i en av böckerna som heter Niceville nu, så godnatt!!

Syns imorgon!

PS. IMORGON KOMMER STUDENTMÖSSORNA TAGGA TAGGA

Likes

Comments

Denna dagen har vart både stressig, nervös, svettig och jobbig. Vi har idag dansat till "we're all in this together"! Det gick faktiskt väldigt bra och de var väldigt kul. Ska bli ännu roligare att lära oss en ny dans nästa vecka hoppas jag!

Imorgon så ska man ju kunna manuset. I ett alternativt universum kan jag lovar er att jag kan det. I detta universumet kan jag det inte. Dock så kanske jag kan mer än jag tror. Det tar ju bara besvikelsen av morgondagens lektion att ta reds på det!

Nu är det sov dags, imorgon blir det gym. Hoppas vi syns där "alla fans"

So, have a great day!!

*Introt på win my love*

Likes

Comments