Header

Igår var jag och mina tjejkompisar på Justin Bieber i Tele2 Arena i Stockholm. Jag kan inte ens beskriva hur bra det var. Magiskt!! Innan käkade vi på Friday's, jag åt Chicken Tenders med pommes vilket var jättegott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag ledig, som jag oftast är på fredagar. Min skola har så att om man inte ligger efter eller har några rester så behöver man inte vara i skolan på fredagar vilket är såå skönt. Imorse kom Johanna hit för att jag skulle fixa hennes naglar. Det tog ca 2,5h så efter det åkte vi och köpte lunch och käkade. Nu ligger jag i sängen och ska börja läsa lite i en bok vi ska läsa på engelskan i skolan. Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag i skolan en snabbis. Vi hade en grej som heter "case" där man i grupper ska göra en uppgift och sedan redovisa för lärarna. Jag och min grupp tyckte det var en as tråkigt uppgift och eftersom vi inte blir betygsatta på detta så tog vi det inte så seriöst och var klar redan på en halv timme. När jag kom hem städade jag mitt rum lite och sedan åkte jag till Church Street och käkade där. Det var såå gott, som vanligt! Nu är jag med Vilma och vi ska bara ta det lugnt ikväll. Hoppas ni får en mysig fredag!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag inte gjort så mycket. Jag mötte Vilma på stan för vi skulle luncha tillsammans. Sedan åkte vi till Skutskär och kollade på SIF dam som spelade fotbollsmatch. Just nu ligger vi i Vilmas säng och taggar inför skolan imorgon. Haha eller inte;)Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan, det var väldigt längesedan jag bloggade men nu känner jag att det är dags att börja igen. Hoppas ni tycker om min blogg!

Likes

Comments