Vilken pang kväll med gubben jag hade! 👅

Vilken mat och vilken utsikt och bra personal. Jag kan starkt rekommendera dom som har vägarna förbi Piteå att det är VÄRT att åka förbi och pröva några varianter på Tages!

Ren på tre olika vis, rökt renhjärta, rökt renstek och gravad ren. Serveras tillsammans med hjortron och fröknäcke. Jag säger bara hjortron ❤️ ren. Vilken kombination. Magi!

Varmrätten bestod av röding serverad med potatispuré, rädisa, zucchini, vitvinsås och forellrom samt rökta räkor!

Efterrätten fick bli en körsbärs sorbet tillsammans med rostad müsli och fluffig choklad mouse med olivolja! Alltså 😻

Mina drink tips...

Vinet ovan passar suveränt till skaldjur och fisk. Jag i vanliga fall gillar inte alls vita viner då jag tycker dom blir för söta, tunna, vek eftersmak. MEN... jag har hittat första vit vinet som jag gillar nu och det är helt perfekt. Den är ganska mastig och lite tyngre och bra balans ovh spretar inte iväg. Vilket jag tycker är toppen till skaldjur och fisken som är lite lättare än kött! Testa det vin.

Som en dessert drink så vill jag tipsa om espresso martini! Magi. Perfekt, kall och rund men fräsch och avsluta middagen med.

Förövrigt så käkade mannen min, oxtartar, hängmörad biff och chokladkaka med salta mandlar och colakräm med vaniljglass! Det var också👌🏽

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229