Tamaris vardags och party klackar från Eurosko. Älskar blommorna på klacken som sätter den där lilla extra prägeln och bara det att dom är röda 😻finns för 499:-

Privé sandaler från Eurosko, perfekta om man vill ha diskreta lätta och lite smalare modell på sin sandal samtidigt som dom känns användbara för flera tillfällen! Någon shoppingtur på stan då det är varmt, eller bara allmänt spring upp och ner i trappuppgången om man bor i lägenhet som oss! Blir din för 699:-

Aldrig varit så mycket för sneakers men det är väl ett måste att ha några att välja på som är sköna då man ska på olika aktiviteter. Fungerar väl perfekt när man jobbar som jag, i butik!? När jag ska välja ett par sneakers är det viktigt för mig att dom sitter skönt på, bra studs.. då man går på hårt underlag när man jobbar. Även att dom får vara i någon fin och vårfräsch kulör nu då det ändå börjar somras allt mer och mer.
Dessa Adidas hittade jag på XXL för 749:-

Jag har aldrig varit så hemskt mycket för skor, jag tycker det är svårt att hitta sådana som passar bra till just min fot. Jag har en lång smal fot och är emellan 37-38 i skostorlek. Oftast så blir dom flesta i storlek 38 för breda på foten och 37 för korta.
Men i veckan så har vi varit på skojakt, jag och sambon. Jag hittade då en bra grund för våren. Ett par klackar, ett par sandaler och ett par sneakers.
Jag har letat sandaler som passar jääätte länge, prövat Birkenstock bland annat... men dom blir så breda och glappar en hel del. Dom får ju gärna sitta på.
Klackar använder jag inte så vidare värst har kanske 5-6 par klackar. Men jag är redan utan klackar 172cm lång så har väl bara varit det att jag känner mig alldeles för lång i det. Men ack så snyggt det är, man vill ju ändå ha valmöjligheten att kunna ta ett par snygga till den klassiska klänningen eller den svarta jumpsuiten.
Här har ni i alla fall ett par starka rekommendationer eller tips om ni har samma dilemma som jag och inte tycker det är överdrivet kul👆👠🙋🏼

  • TIPS!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229