Hej på er!

Nu har jag varit lite frånvarande ett par dagar, min och sambons semester tillsammans har börjat och man får passa på och njuta av den enda lång lediga tiden vi har på året tillsammans då han är en hel del på resande fot övriga årstider!

Vi började vår semester genom att fara iväg en sväng med en del av min familj och träffa en del av hans familj, käkade gott tillsammans, fiska, surra och drack en massa gott😜

Och nu kom vi precis hem från att ha varit iväg på en liten tripp där vi bara njutit och varit tillsammans med en liten del av min familj igen.

Nu sitter vi hemma i soffan och bara njuter. Käkade god vanlig husmanskost precis, längesen sist😧 haha! Vi prövade nya tjänsten på Willys där man går in online på deras sida och bockar i produkterna man vill ha och betalar direkt och så bockar man i vilket datum och tid du vill hämta upp kassarna!

50kr extra tar dom för det och dom fixar allt, plockar ihop och packar. Sån himla service, vi är så galet nöjda då det kan bli stressigt att hinna handla ibland då killen har träningar, matcher och man själv jobbar eller om man varit borta ett tag och kommer hem, så är det så himla smidigt! Om ni inte testat så testa😻👌🏽

Förövrigt så är jag så himla nöjd över kuddarna jag hittade på Mio, zebra, krossad sammet och en päls.
Och puffen som vi hade tur och fick typ sista exet av! Blev grymt! 💃🏻


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229