Längesen sist!


Hunnit hända en jäkla massor... vi har nu köpt en lägenhet och hunnit flytta in. Så himla underbart! Är så glad över att äntligen kunna fixa en massa saker så som att måla om, bygga och dona och att det blir som en investering och inte ett slöseri.

Vi köpte en lägenhet lite utanför stan, så nu slipper vi sova med en gata utanför där det tutas och kör oavsett tid på dygnet och istället är det tyst och harmoniskt när man ska lägga sig 😻

Lägenheten var väldigt fräsch redan då vi flyttade in i den, inte så jättemycket som vi vill ändra på. Köket och toalett behövs inte renoveras vilket var väldigt skönt. Vi är nöjda med hur det ser ut. Det vi har gjort och fortsatt gör är spackla och måla väggar, lista, sätta upp elementskydd, smälla upp garderober för mer förvaring och för alla våra kläder. Det är mycket småpiff men det gillar vi, så kul att hålla på och märka så stor skillnad och jag blir så glad!

Ni ska få så hur det ser ut... jag har inte några före/efter bilder för det hann jag inte tänka på innan vi redan var igång. Vi släppte ned kartongerna och sedan var vi redan på det.

Kök och vardagsrum + hall blir det att måla om i juli då jag och gubben min har semester samtidigt hela månaden. 🙌🏼☀️

Här har ni några bilder på vårt kök, där vi ska måla i juli mest troligt! Vi kommer köra vitt då köket i övrigt är lite tyngre tror jag. Sedan uti stolarna... haha! Jag fick tag på några myran stolar så det är därför dom är med våra gamla just nu.

Men jag vette tusan om vi ska någon utav dom. Med troligt så köper vi några andra lite naturfärgade gillar jag! Vi har kommit över ett rejält och stort matbord i björk. Helt perfekt om man gillar som oss att vara i stora sällskap! 😻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229