Hej finisar!💕
Lördag idag dÄ och ledig helg för min del, rÀtt sÄ skönt. Första gÄngen man hunnit stanna upp och ta det lugnt i princip och kÀnner sig smÄtt pigg efter Schweiz resan. TÀnkte berÀtta lite om hur resan var kort.
Vi kom fram till Schweiz sent pÄ natten runt tolv tiden. Det var en "lÄng resa" flög frÄn LuleÄ utan omstÀndigheter, men fick sedan stressa till att hinna med planet frÄn Arlanda till Schweiz men det segade en del ÀndÄ nÀr vi vÀl skulle kliva ombord. Sen tog vÀl flyget dit cirka 2,5 H. PÄ det sÄ skulle vi med all packning och lÀmna pÄ en buss som sedan skulle ta oss till Yverdon. JÀttefint hotell. Vi alla fick i princip bo grannar sÄ det var supermysigt!
Det fanns spa och pooler pÄ hotellet sÄ det blev att sprÀtta tiden vi alltid hade över dÀr. Sedan sÄ gick vi för att upptÀcka Yverdon första riktiga dagen dÀr. Super mysig bygd men rÀtt sÄ litet ÀndÄ. SÄ vi gjorde en del dagsutflykter tillsammans med killarna drog vi till Lousanne. En större stad, bra shopping men mycket uppförsbackar sÄ efter en dag dÀr var man helt matt.
Tjejerna fick Ă€ven möjlighet till att dra till Geneve för shopping och hĂ€ng innan vi skulle se vĂ„ra mĂ€n spela pĂ„ kvĂ€llen. Åh herregud sĂ€ger jag bara. Vilken. JĂ€kla. Stad! Helt i min smak. Superfina miljöer, massor av uteserveringar och inte minst alla butiker man kan tĂ€nka sig vilja gĂ„ in pĂ„. I Geneve hitta jag bland annat detta Hermes armband som jag kollat pĂ„ en lĂ€ngre tid. SĂ„ kul att fĂ„ handla det pĂ„ plats och fĂ„ pröva ut vilket som Ă€r bĂ€st. Sen gick vi pĂ„ vĂ€rldens bĂ€sta sneakers butik dĂ€r jag föll pladask för ett par air force 1. Dom blev mina redan vid första ögonkastet! Skönaste skorna. đŸ˜» sen hittade vi alla en massa fint pĂ„ Zara, gĂ„r inte att lĂ„ta bli dĂ€r. SĂ„ himla mycket fint.
Nej men för att sammanfatta denna resa sĂ„ sĂ€ger jag bara sĂ„hĂ€r. Oförglömlig och sĂ„ himla bra intiativ av klubben. Jag Ă€r sĂ„ tacksam för att man fick chansen att följa med hela familjer ❀

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229