Hej på er! Hoppas ni haft en fin onsdag so long.

Nationaldagen imorgon, firar ni det och hur firar ni? 🇸🇪
Jag har blivit rå förkyld och går i högsta grad på allergi spray nu. Trodde jag skulle slippa denna runda förkylningar som har gått kors och tvärs men inte det tydligen. Kroppen verkar vara för trött och sliten för att inte ta emot sånt... jag kan bara säga en sak. Sommar och sol hur svårt kan det vara, då håller man sig ju frisk om vädret tillåter!

På tal om vädret, innan det nu håller på att bli som varmast... fläkt! Köp. Hittat en suveränt bra fläkt på Netonnet, du styr den genom en fjärrkontroll där det finns tre olika hastigheter att välja emellan så du kan alltså välja i vilket läge den ska snurra och hur mycket så att den kan vara till stor hjälp under natten tillexempel utan att ge ifrån sig oljud.

Så skönt! 😻 du har även en mode knapp och där kan du ställa in ifall den ska stänga av sig efter en halvtimme exempelvis. Perfekt då man ska sova. Bäst av allt, du styr allting ifrån sängen, från soffan, från matbordet! Vi flyttar runt den lite här och var som det är varmast och balkongen gör den sig också perfekt på.

Passa på innan dom tar slut! Av märket Andersson och kostar under 400kr, hur bra!😜☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229