Details

Snart är det dags för oss att sätta tänderna i vårt vardagsrum och jag är så taggad! Vi ska måla om tak och väggar, funderar på att lista också! I dagsläget så har vi inte några taklister alls i hela lägenheten. Den var sån när vi köpte den! Ändå rätt bra, får vi göra direkt från grund som vi vill ha det.

Ett halvår sen vi flytta in nu på ett ungefär, känns helt galet vad tiden går! Hur mycket man har hunnit göra ändå jämfört med vad man trodde på ett halvår😅 galet!

Jag är i alla fall dunder pepp på det! Väggfärg är fortfarande lite oklart då vi bara fått inspiration via andra, inte hunnit vara tillsammans och kika något än! Men på torsdag ska vi nog försöka hinna få det gjort.

Vi ska möblera om så tvn och soffan byter plats, vi ska även hänga upp tvn på väggen (tillslut)👍🏽 vi har bestå tvbänk en lite smalare variant som är i tre sektioner, den har en glasskiva på sig som vi ska ta bort. Har inte bestämt än om vi håller den vit eller målar in den med väggfärgen! Senare är tanken att den ska få en stenskiva uppe på👌🏽 har inte bestämt vilken färg där än heller då det inte är klart med vilken färg det blir på väggarna ännu. Tänker att vi kanske ska köpa till två stycken Billy bokhyllor för att bygga i utkant på vardera sida om tv bänken för att få in det som lite ”vitrin aktigt” då jag inte vill ha något separat vitrin.

Tänker även försöka hitta en ny taklampa och ett sideboard och en snygg stol till vardagsrummet! Sen hoppas jag på att hitta en lösning för våra kära Cinema fåtöljer som jag inte riktigt kommer överens färgmässigt sätt med, dom är gråblå så det bryter hela den röda tråden om man säger så! 🤷🏼‍♀️

Ha en fin tisdag! 🌟Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229