Hej alla goingar! 💕

Från en grymt trött själ... jag har varit och käkat lite sushi med tjejerna. Har inte träffats på år och dar känns det som. Varit en del för alla oss antar jag. Våra gubbar har samma jobb så vi har passat på under gubbarnas lilla ledighet att fara på olika resor åt olika håll! Men äntligen så fick vi tid till att ses även om det blev lite kortare.

Jag är bara så sjukt trött. Vet inte vad som hänt... hjärnan slappnar inte av men samtidigt som jag ständigt känner mig trött. Borde vara åt andra hållet men det är också därför jag blir så oklok på det! Men så skönt att ändå få dela av sig till bland annat dom om det så att folk vet varför man kanske inte kan träffas lika ofta och varför det kan vara så tyst ifrån ens håll.

Men det är som att medan jag är på jobbet kan jag ha hur mycket som helst att göra och saker och ting ska gå super fort och sen när jag kommer hem så kan man ta det lugnt och känna att det är okej och så kanske man orkat vara uppe vanligtvis någon timme efter jobbet (brukar sluta 18 el 19). Men nu är det som att jag måste ha hur mycket som helst att göra hela tiden och aldrig få en paus för då somnar jag på riktigt och hänger inte med alls heller...

Jaja vi får se vad det kan bli av detta. Till helgen blir det i alla fall och fara med sambon till Stockholm över helgen så då får jag göra lite annat och se om det blir något bättre!


Kram på er alla och ta hand om era nära och var aldrig rädda att prata ut om era känslor och mående. För man kan få så många tips och så mycket vägledning och så mycket glatt av att slippa känna att det bara är
en själv som går och bär på sina känslor! 💃🏻🌸


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229