Nu är det dags att premiär testa denna produkt från tanrevel. Jag är så sjukt peppad, funkar detta så är den genialisk. Så enkel produkt att ha med sig vart man än befinner sig!

Jag ska inte säga för mycket utan nu testar jag denna och sen får jag återkomma med utlåtande.

😻


Gillar

Kommentarer

Hej alla🌟

Fredag idag, hoppas ni är friska och krya och njuter av denna dag till fullo! Själv är jag rå förkyld, men har fått i mig en massa vätska, ska fortsätta pressa resorb, te, baffucin och nässpray och bara vila så kanske man är på banan snart igen!

Har ni några bra tips för att bota förkylningar så får ni gärna dela med er av era tips!

Ha det bäst, nu en kopp kaffe😻

Gillar

Kommentarer

Godmorgon❣️

Snart dags för jobb igen och bygga upp butik! 👏🏽det enda som känns trögt är att jag blivit riktigt krasslig och får inte bort skiten från kroppen (mest uthålliga i världen) 😹 nej jag har varit riktigt dålig i två dagar och har redan panik över att bli av med det. Men killen köpte lemonad med grapefrukt från brämmhults och tipsa om att dricka minst två liter vatten om dagen, och få i sig bra med salter.

Jag pröva lemonaden fast jag brukar ha svårt för grape, riktigt fräsch och känner mig till och med lite piggare (inget skämt) 😯och solen skiner så nu fick jag lite hopp! Kan bli en bra dag!!

Sköt om er 🌟

Gillar

Kommentarer