Hej kära ni❣️
Hur har helgen varit!? Jag tycker att min helg har varit precis vad jag hade hoppats på. Mannen var borta på söderresa och match med laget. Så jag passade på, då jag ändå var ledig att åka och hälsa på först hos mina föräldrar och småsyskon och på det har jag hängt hos storasystern. Suuuuuper mysigt att få bara vara, surra, dricka bubbel och ja umgås med dom som jag tycker så otroligt mycket om!
Jag som är ett matgeek kan ju bara säga well done! Vilket jävla krubb man blev bjuden på. Först i fredags hos päronen så fick man kantarell och skogschampinjon risotto med oxfilé😁 och sen hos syrran bjöd dom på skaldjurs tapas... alltså, vilka människor. Ostron, avokado halvor med räkor och sen löjromstoasts. 😬❤️ jag fick njuta så in i sjutton. Snacka bortskämd.
Idag kom killen hem då och då for vi och handla lite och på det så fick jag en Superfin present, en grymt mysig stickad tröja så jag håller mig varm i vinter. Vilken man❤️
Ha en trevlig söndag nu✨

Gillar

Kommentarer

Armbandet som jag tänkt på så länge och som jag köpte med mig! Jag bara älskar det så mycket❣️funkar till exakt allting man har i garderoben och till mina andra smycken! Perfekt.
Skorna som jag blev kär i redan när dom bara stod där på en glas hylla på världens fetaste sneakers butik! Dom var givna. Världens skönaste sneakers om ni behöver några så rekommenderar jag verkligen denna modell. Nike air force 1 low. 🤗

Gillar

Kommentarer

Hej hörni ❣️
Idag är jag ledig och sitter nu och äter en senare frukost. Såååå skönt. Bara få ta det väldigt lugnt. Har haft väldigt ont i magen på slutet, två sista veckorna har den varit katastrof. Tror den är en så kallad "stressmage". Därför känns det extra viktigt att försöka gå ned i varv och bara få ta allt i ett rimligt tempo.
Har ju tusen bollar i luften lite för ofta och bollar med så enormt många idéer åt gången. På slutet har det varit mycket stress uti körkortet, då jag har väntat med det för länge. Men jag kan erkänna en sak, jag har väntat på grund av att jag har haft sån respekt för bilar och trafik och varit rädd för att ta körkortet själv och för vad som kan hända. Det är den riktiga anledningen.
Nu har jag dock de senaste dagarna varit ute och kört med mamma och försökt se till att ha en frekvent körning. Det går hur bra som helst då, jag tycker nästan att det är kul att köra bil till och från nu och det är väl en rimlig start. Jag har även bokat in körlektioner hos min trafikskola. Så jag är ändå stolt på något sätt, har försökt vända skämsfaktorn som jag haft över detta till någonting jag kan känna mig som sagt stolt över nu då jag tagit mig ur den där rädslan!
Sen har jag varit väldigt deppig kring att jag inte kan komma på en utbildning som jag vill göra. Har velat göra allt möjligt men ingenting har känts så självklart på slutet. Men om jag nu bara kan få körkortet avklarat så tror jag att jag själv kommer känna mig mindre stressad, mer nöjd över mig själv och kanske till och med allting kan komma som ett brev på posten sen. Har jag körkort kan jag ju logiskt sätt ha de flesta jobben. Så det där kommer jag nog landa i snart hoppas jag.
För övrigt, jag gillar inte hösten, blåsten, regnet, kylan men jag gillar jättemycket att man äntligen får bära sina mysigaste ulltröjor igen!! Hur går det ens ihop.. Aja 😹💕

Gillar

Kommentarer