Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Its Done, från och med nu kommer ni får se att jag backar, kommer hålla mig undan. Nu är det slut, jag har så sjukt fina vänner som jag håller hårt men ni som bara finns när ni vill eller behöver och som aldrig hör av er om ni inte behöver nått, ni behöver inte höra av er alls längre, jag tror och hoppas att ni vet vilka ni är, och hör ni av er efter ni läser detta.. så kommer det inte funka.

Såååå lägger nu bara min tid på er fina vänner som förtjänar det🙏🏼

Likes

Comments

you looking at me but i'm looking through you

Likes

Comments

Non mi può ingannare, mi metterò la verità, non si può nascondere, perché ti troverò, non è possibile ottenere più per me per finire ciò che hai iniziato. 👊🏼🖕🏼

Likes

Comments

Kommer ihåg när man va yngre, hur man typ räknade sina vänner och man skulle ha så många som möjligt och det va såååå coolt och roligt, men nu när man är äldre och livet är på en helt annan nivå så kan jag inte förstå varför det va så, det va ju typ 2 st av dom 250 "vännerna" som faktiskt va ens vänner, jag är så himla glad för dom vänner jag har idag, det är få men det är äkta. Har 3 stycken som är mina allra bästa vänner, mina syn´strar, mina twins whatever, dom finns där i ALLA väder och oavsett vad, och dom VET att vad det än är så finns jag här. Man kanske inte ser hur äkta en vän är snabbt, men man ser det så tydligt, och jag har vänt ryggen mot så många "vänner" som inte förtjänar ens vänskap, i do not need u. Men till er my partners in crime, i love u!

Likes

Comments

Tänkte hyra ut min bröllopsklänning i stl XS-L då det är snörning så kan den minskas och förstoras, det som inte syns på bilderna är att det är små diamant stenar på korsetten som gör den ännu finare! jag ÄLSKAR denna klänning därför kan jag inte släppa den -.- , men ser gärna att någon annan kan få äran att bära den ;)

Hör av er till mig eller kommentera nedan vid intresse! slöja och underkjol finns till. Tack för mig pusshaj

Likes

Comments

Trött tröttare tröttast och jag.. 😴 är helt slut efter att ha lagt mig igår vid fem, absolut inte van vid det längre, så denna dag sitter jag hos min granne och dricker kaffe i hopp om att vakna

Likes

Comments