Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Finaste Nelly.

Likes

Comments

Igår strosade jag runt i Malmös affärer tillsammans med Louise och Wilma. Vi beslöt oss för att först sätta oss ner på Pronto och ladda vår energi inför den stora shoppingrundan. Rekommenderar att ni går dit och äter deras cheesecakes, de är himmelska! Tyvärr blev det sen inte så mycket till shopping för min del, men hittade mycket fint som kaanske köps någon gång i framtiden.

På kvällen firades sedan Wilmis som har fyllt 18 år. Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket mat och skratt!

Likes

Comments

Skolan har börjat igen. För sista gången faktiskt (otroligt att jag äntligen kan säga så)! Det har även blivit höst helt plötsligt. Känner mig en aning stressad klädesmässigt. Jag älskar höstmodet men ibland är det lite knepigt att veta vad man ska ha på sig. Jag har därför pintrestat loss de senaste dagarna (www.pinterest.se/jotornberg) för att få inspiration och göra mig beredd för den kalla hösten.

Detta är vad jag har kommit fram till måste köpas inför hösten:

Lång kappa. Har faktiskt redan köpt min höstkappa som faktiskt liknar lite den på bilden till vänster högst upp! Vill även ha en i grått, men den får jag suga på ett litet tag.

Kavaj. Har börjat tycka att det är så snyggt att bära till vardags. Den ska helst vara lite oversized så att man kan ha en stickad tröja under, och det gör även outfiten mer avslappnad.

Skjortor. Vill verkligen köpa ett par skjortor i bra kvalitet, men som inte är figursydda. Känns som att det är omöjligt att hitta, eller letar jag på fel ställen? Så fint till all och så himla användbart.

Tall ankle boots med klack. Ville ha ett par förra året också, men hittade inga som passade. Såg att ASOS säljer en del sådana, så förhoppningsvis får jag äntligen tag på ett par i år!

Kostymbyxor. Att jag vill ha både kavaj, skjorta och kostymbyxor, får mig att låta som en riktig prydlig investerare. Något jag verkligen inte vill efterlikna. MEN det är fett snyggt med ett par kostymbyxor och då menar jag inte ett par tighta och trista, utan sådana som har raka, vida ben. Fett snyggt som går att styla till allt. Vill helst ha dessa i grått eller brunt.

Väska. Varje år säger jag att jag behöver en ny skolväska och det kanska är i år som jag äntligen tar tag i det. Dock är det bara ett år kvar av skolan så vet inte om det är så lönt att köpa en ny. Känner bara att mitt hat mot väskan jag har just nu bara växer och växer och det skulle underlätta om jag hade en som var mindre klumpig.

Bälte. Vill även köpa ett par fina bälten till jeans eller till den eventuella kavajen. Ett så smart knep för att piffa upp en tråkig outfit. Många snygga kan man hitta billigt på second hand!

Tjocktröjor. Sist men inte minst, min favorit. Ett plagg som kommer att bäras jämt och ständigt när kylan kommer. Dock ska jag försöka vara smart i mina köp, då det är enkelt att köpa flera som liknar varandra. Har säkert minst tre svarta tröjor från förra året som ser exakt likadana ut. Ska se till att köpa varierat men som samtidigt funkar att matcha till allt.

Dessa är några plagg som jag kommer att hålla ett utkik på i höst. Såklart finns det andra saker som också måste köpas inför kylan, men dessa är några som står högst upp på listan. Ska även försöka tänka i mer färger och inte hamna i den vanliga fällan och bara köpa plagg i svart och grått. Exempelvis rött är en jättefin färg nu i höst som går bra att kombinera med mycket.

Hoppas listan hjälpte er lika mycket som den gjorde för mig, så hoppas jag att ni också får en fortsatt fin höst! Puss. <3Likes

Comments

Saknar redan Kos. <3

Likes

Comments

Direkt efter jobbet tog jag mig till Köpenhamn där jag mötte upp mamma, syster och moster. Vi har bokat hotell mitt i staden som vi ska bo över natten så att vi ska hinna med all shopping och mat staden erbjuder. Måste säga att hotellet är såå fint! Inredningen är verkligen så ball och det finns ett poolrum som vi började eftermiddagen med. Framåt kvällen tog vi oss till en grekisk resturang som kanske inte var lika fantastisk men dög för att få mig mätt och belåten!

Nu måste jag verkligen sova om jag ska orka strosa runt i staden hela dagen. Ha en trevlig helg allesammans!!

Likes

Comments

Några bilder från årets midsommar. Hade det väldigt trevligt och mysigt. Jätteskönt att det inte blev en så vild dag då jag var alldeles trött över veckan som har varit.

Det var första veckan på sommarjobbet vilket bara i sig har varit mycket att lära och ta in. Dessutom var resten av familjen på Mallis så fick även ta hand om hunden och huset, något som gjorde det en aning svårt att pusta ut. Allt löste sig dock bra tillslut och det är så skönt att ha utnyttjat denna helg till att bara sova ut!

Likes

Comments