Header

Kangaroo Island, Australia

Nikon D800 // Nikkor 16-85mm

Solsken och värme har anlänt till Stockholm, därmed picknick och promenader vilket är mycket härligt. Det är mycket som händer och tankar kommer som svallvågor. Men vi tar det nästa vecka.

fred ut

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

iPhone 5 // Afterlight

Kort vecka, vi har haft riktigt kul. Det är ca 40 dagar kvar tills vi springer ut och därför blev Valborg iår Mösspåtagning. Sådär riktigt trevligt med fint väder mitt på dagen och sen dansat långt in på natten till bra musik. Även kommit hem när natten övergått till morgon och sen skiva men kommit hem när det fortfarande var mörkt. Finns bättre kombinationer när man ska jobba men man lever ju bara en gång, så man får tacka för kaffe!

Dock finns det plugg kvar så man får kämpa sista.

Simma lugnt

Likes

Comments

reflektion 2014

Då är jag inte "nybörjarvuxen" längre, det känns skönt att vara 19. De flesta tycker väl att det är en mellanålder som bara är inget alls, men ​inte jag. 

Hade en av de bättre födelsedagarna, firad hemma på morgonen, sen sovmorgon och blev firad av mina fina vänner i solen. De är fina de. Och kvällen/natten avslutades med skiva och åka nattbuss hem. Tur att det var sovmorgon som gällde idag. Hann vara tio minuter på min enda lektion sen drog jag mig vidare. Efter en stund på Kungsholmen vandrade jag till Karlbergs Slott, hann se det i solsken innan jag traskade vidare och det började hagla. Promenerade mot Birkastan och St. Eriksplan och sedan tunnelbana till Slussen. Ändå en trevlig eftermiddag.

Nu har jag hunnits ett avsnitt av The Team och en kortfilm om ombytta könsroller. Så spenderar jag fredagskväll, och helgen blir jobb. 

simma lugnt


Likes

Comments

I helgen så hade den klubben jag är tränare för (förtillfället) en liten klubb tävling bara för åkarna i klubben. Vilket gick jätte bra allt gick helt okej och flöt på bra och jag blev till och med överraskad med att jag också ett pris. Gud vad jag blev överraskad!!!!
Verkligen jätte gulligt av dem!

Likes

Comments

​Summer 2013 

Sista dagen på lovet, kalla mig konstig men det tycker jag är ganska skönt. Inte för att jag hunnit med ens hälften av allt jag borde men det har varit ett riktigt mysigt lov. However, rutiner är ganska skönt för jag blir extremt lat och seg utan. Kolla vilken bild jag hittade i en gammal mapp. Har bläddrat igenom alla bilder och det finns som sagt massor som faktiskt är användbart. Diggar dessa som är tagna sommaren 2013, då hade jag precis börjat lyssna på Håkan, hade en riktigt bra sommar med resor och träning. Var inte hemma i princip någonting men i Augusti hann jag ta dessa bilder, senare såg jag även Håkan live, jag och en fin vän stod utanför Eriksdalsbadet och hade världens bästa gratisplatser för att se Popaganda. Sen dess har jag sett honom 2 gånger till (men betalat för biljetterna ). Sista produktiva nu innan det drar igång igen.


simma lugnt

Likes

Comments

Idag har varit en sån härlig dag verkligen jobbat och fixat lite, tränat varit hos Sjukgymnasten, åkte och handla, sedan vidare till min fina vän och bara slappa och mös!! Åå vad jag gillar den tjejen starkt. Även hon som gjort dem naglarna.

Dessutom mötes jag av en sjuk överraskning idag. Jag har sedan länge sen varit på jakt efter ett par vita jeans men är så petig att dem inte ska vara för genomskinliga och så. Och så har mamma hittat mina gamla från 8:an (ja 8:an?!) jag tänkte ju så klart att dem där kommer jag aldrig få på mig för jag provat dem en gång förutom att det gick verkligen inte. Men dem är så sjukt fina enligt mig så har haft dem i garderoben iaf, aja nu till saken så provade jag dem ifall bara för att tänkte jag. Och kunde inte tro mina ögon när jag fick på mig dem helt! Så nu är favorit jeansen till våren tillbaka

Likes

Comments

Nikon D800 // Nikkor 16-85mm

Hej svart och svår (minus svår) snart 19 år. Som sagt, fokus var banne mig inte enkelt att få till men när det väl gick så blev resultatet ändå ganska hyfsat. ​

Låg och drog mig två timmar imorse bara för att jag kunde, snart läst klart min bok som är väldigt bra. Looking for Alaska av John Green, samma författare som skrev The Faults in Our Stars. Den boken läste jag i somras och det var också en snyfthistoria. Det är det jag läser, sorgliga kärleksdraman (Nicholas Sparks är nog den mest framstående inom den genren) eller gammal brittisk litteratur (Austen och Shakespeare). För tillfället sitter jag och överanalyserar Hamlet och ska skriva 200 ord till på min uppsats innan jag beger mig in mot staden. 

​so long folks

Likes

Comments

Nikon D800 / Nikkor 18-85mm

Testar nått nytt, galet mycket linsöverstrålning, så mycket att jag knappt syns men vad gör det egentligen. Har redigerat bilder för en fotouppgift​ idag och samtidigt bläddrat igenom massa andra gamla bilder som borde redigeras. Nån dag så tar jag mig tiden till det. Nu ska Sex and the City börja på trean, dvs sitter nog uppe ett tag till. Även om jag sett alla säsonger, (det var förra sommarens projekt) så är de så bra att man kan se om dem igen och igen. 

​so long

Likes

Comments