Så skönt med lov, igår drog jag först till gymmet & köttade lite. Kändes riktigt bra! Sen blev de innabandyträning & vi körde massor fys så jag var helt slut. Sen till stallet, fixade allt medan mamma fixade fighter.

Idag har jag bara vart hemma med mirre, ska till stallet när hon kommer hem sen får vi se vad som händer :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I går var de skol-DM i Trosa, vi åkte vid halv åtta för att killarna skulle spela tidigare än oss, vi var inte många men de funkade. Kullarna vann alla sina match & vi vann våran fast jag fick stå i mål! Så vi gick vidare också :) efter matchen gick vi till Ica & köpte sallad innan vi åkte hem. Kom hem vid halv fyra & då tog jag de bara lugnt. Mamma kom hem med en kebabrulle på kvällen :)

Idag var de match, tyvärr förlust 5-7 men vi kämpade, har bara tagit de lugnt annars för mamma tog hästen. Imorgon får vi se vad som händer :)


Likes

Comments

Igår så var de först skola & sen plugga jag massor var tvungen för jag hade prov idag, åkte ut till stallet & sen hem.

Idag är de ju alla hjärtans dag, fick choklad av mamma när jag kom hem & jag hade köpt godis till henne med :) var i stallet & gick en promenad med fighter.
Fick även tacos i skolan idag :))Likes

Comments

Jag vet att jag har vart dålig på att blogga, i går så hade jag innebandy träning så då han jag inte, i söndags hade jag match 7-7 & jag gjorde mål :)) idag hade vi volleyboll i skolan & vi vann allting! 9b är bäst! Har inte ridit på fyra dagar men imorgon ska jag ut igen :)

Likes

Comments

Hade nationella idag igen, gick väl så där första timmen men sen åt jag en macka & då gick de mycket bättre. Sen skrev jag som bara den, men sen så var de en timme innan vi fick gå så då försökte jag sova men de gick inte.

Åkte till stallet & sen till pappa, kollade handboll & sen köpte vi godis. Nu ska jag sova godnatt :)

Likes

Comments

Hade np i skolan igår & jag tyckte de gick bra, efter de åkte jag hem & tog de lugnt innan jag åkte till stallet. Idag var de vanlig skola & efter de så blev de stallet, fick till ett riktigt bra pass på banan. Imorgon är de np igen & efter de blir de stallet & sen handboll med brorsan & pappa :)

Likes

Comments

I lördags fixade mamma & jag massor hemma, städade mitt rum för de behövdes verkligen. Hade em i stallet så vi åkte ut senare. Men innan de övningskört jag 😄 de gick riktigt bra & de var kul!

Söndag: hade DM i innebandy, stack till strängens vid nio & kom hem vid sju. Vi vann alla matcher så vi är vidare till semi!!! Hade en riktigt rolig dag😊
Lite bilder


Likes

Comments

Skolan rullade på som vanligt, kom hem vid halv 3 då gick jag ut & sprang. Känns skönt att vara ute & springa igen 👍

Åkte till stallet & fixade, mamma hade äpplen med från jobbet som fighter fick. Gick en promenad. Sen åkte vi & handlade godis & även kebabtallrik. Nu sitter jag & kollar på gladiatorerna 😉💪
Lite bilder från dagen:


Likes

Comments

Tränade inte idag för jag känner att min hals börjar göra ont. Men jag åkte ner & kollade i alla fall. Värkar som att vi ska åka på cup i april & de ska bli riktigt kul😊

Amanda hade fighter idag men imorgon ska jag äntligen få rida honom igen! Godnatt 💕

Likes

Comments


Better Blogging Nouw