Tjoho!

I 2 dagar har vi haft utbildning i ledarskapsakademin jag går på mitt jobb, det är en utbildning där vi får lära oss att bli ledare, i princip. Vi får lära oss hur man är en bra ledare samt en hel del om butiksekonomi och lite sälj tänk! det är faktiskt väldigt intressant och inspirerande!

Men, efter 2 heldagar med utbildning måste jag erkänna att man är väldigt mör i skallen! känns ungefär som korvstoppning i hjärnan, så detta måste nu få lägga sig lite innan man kan hugga in på projektuppgifterna vi fått!

Ikväll blir de lite soffhäng och chill och försöka ladda upp för de 2 sista jobbdagarna denna vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en riktig hemmadag, har städat lite, samt tvättat kläder. Vi ska heller inte sticka under stolen med att jag suttit en hel del vid datorn, och att jag inte lämnat pyjamasen hela dagen, och det bästa av allt, jag har hela dagen glidit runt utan BH, Hur skönt?!

Dagens middag fick därför också bli enkel, men ack så god, Soyanuggets med sallad, ris och sötsur sås. Yum!


Likes

Comments

Jag har nu ätit Lakto-ovo vegetarisk kost i snart 2 veckor, jag trivs verkligen med det och känner inte att jag har några problem med att utesluta kött i min mat, Däremot känner jag att jag har lite idétorka, jag vill ju fortfarande äta näringsrik kost, som också är god! förstår ni? gärna mat man kan göra matlådor på också.

Därför behöver jag nu er hjälp, med recept på god och näringsrik mat som man står sig på länge! Skicka gärna era favoritrecept i kommentarsfältet! det är ju heller inget negativt om de går relativt snabbt att laga, men tiden har egentligen inte någon större betydelse!

Likes

Comments

Jag är en person som lätt blir uttråkad på hur hemmet ser ut, min sambo är likadan, vi vill alltid göra om och vi möblerar om säkert 1 gång i månaden, ibland även oftare! Här har vi några fina grejer som gärna skulle få flytta in hemma hos mig!

Likes

Comments

​förra året anmälde jag mig till #nouw30daychallenge , efter det postade jag inte ett inlägg på flera månader, ja, det är sant, jag anmälde mig till en tävling som jag inte slutförde, suprise?!

nu drar den igång igen, och i år tänkte jag försöka vara med igen, jag har ju länge velat komma igång med bloggandet och en liten utmaning/tävling kanske gör att motivationen ökar lite eller hur? 

Mina ambitioner med just denna tävlingen är att komma igång med bloggandet som jag så länge velat göra, så jag kan skriva av mig om allt som händer i mitt liv plus lite till!

KLICKA HÄR för att få veta mer om denna tävling!

Likes

Comments

Min första dag som lakto-ovo vegetarian började igår, det känns på något sätt konstigt, men samtidigt otroligt skönt, jag har ju under nästan halva 2017 funderat, och pratat om det med min sambo, att jag vill börja äta vegetarisk kost, just för den anledningen att jag känner att kött inte tilltalar mig på samma sätt längre, jag har alltså inga superstora skäl till att göra det, Förutom att jag tänker på våra djur och att jag som sagt, inte direkt blir sugen på en fet köttbit längre, så varför inte skippa det helt då? sedan är jag ju inte störtförtjust i kyckling och fisk äter vi inte så ofta här hemma ändå.

Maten jag gjorde igår blev broccoligratäng, kanske inte den finaste maten att ta kort på, men helt klart en av de godaste maträtterna!

Anledningen till varför jag skriver detta inlägg är just för att jag behöver inspiration och hjälp, har ni något grymt lakto-ovo recept att dela med er av? bomba gärna kommentarsfältet med dom!

Likes

Comments

Denna hemsida kan man få information om hur mycket man lyssnat på spotify under 2017, du får också veta vilka dina favoritlåtar var och vilken artist du lyssnade på mest! nedan ser ni hur mitt år såg ut! hur såg ert år ut?Likes

Comments

​Godmorgon på er!

Igår var vi på julbord på Norra Berget med Tomas jobb, maten var jättegod även om jag inte är superhypad över just julmat, sällskapet var också väldigt trevligt! väl hemma hade vi båda paltkoma och la oss i sängen och kollade lite på serie, vi håller på att kolla på once upon a time.. Jag tycker den är bra, tror Tomas inte är lika taggad på den faktiskt!

Nu sitter jag och ska äta frukost, har fått igång min grötfrukost igen som jag åt varje dag en period men sedan dog av, havregrynsgröt med banan! kan lämna mitt recept nedan om ni skulle vilja prova det!

Idag väntas jobb, 10-20 jobbar jag, både idag och imorgon! lika bra att kriga på nu i julveckan!

Frukost recept:

1dl havregryn

2dl Mandelmjölk (jag använder osötad)

Kanel och skivad banan

Likes

Comments

Pyjamas och myskläder är verkligen någonting som håller mig varmt om hjärtat! jag fullkomligt älskar att komma hem efter en lång dag, slita av mig kläderna och slänga på mig en bekväm mysdress eller mysbyxa!

Likes

Comments