Hej finaste ni! Tusen tack för ert tålamod och faktumet att ni stått ut med den extremt dåliga uppdateringen. Det är ju så att det finns ett liv utanför allt och förra veckan inklusive helg har gått åt till en faslig massa möten, planering och större beslut.

Jag uppskattar också att ni skriver och frågar om allt är bra med oss, vilket det absolut är. Det är dock så att jag kommer alltid tro mer på kvalité än på kvantitet och av den anledningen får det hellre eka tomt i vissa perioder än att det poppar ut inlägg som öht inte har någon grund. Förstå mig rätt. Men jag har tidigare nämnt att jag ej bloggar via mobilen för det är inte så jag trivs att arbeta, helt enkelt.

Men nu är vår stressade och tuffa vecka slut och jag kan äntligen fokusera på bloggen igen. Förra veckan hade vi två möten, där båda gällde i princip samma sak och det är på detta vis.. VI HAR BLIVIT MED HUS! Jag tror verkligen inte jag har ord som kan förklara för er som inte känner mig, som vi har svettats, gråtit och kämpat för att detta en dag skall bli verklighet. Det är fortfarande ofattbart, vi pratade om det dagarna långa och långt ut på natten. Vi drömmer om att sitta i trädgården som kommer vara på framsidan, trädäcket som kommer vara på baksidan i anslutning till vårt sovrum och faktumet att alla kommer ha egna rum, 96 KVM, ja, jag kan bara inte beskriva.

Alla runtom oss vet hur mycket detta betyder och att ro detta i hamn innan grodan kommer känns alldeles underbart. Det är mycket som skall fixas och vår inflytt är planerad i slutet av juni, början av juli precis i anslutningen till BF, men det löser sig. Kök och det stora badrummet skall renoveras. Men vi skall få spendera hela sommaren i en egen trädgård, alltså, sitta och grilla på vår baksida. Tror ni jag har levt på Pinterest? Haha, nu finns det anslagstavlor för alla rum och jag ser absolut mest framemot att få inreda ett rum till M. Se han sitta och leka i sitt rum på dagarna och inte vara beroende av 15 kvm i vardagsrummet.

Sist, huset ligger givetvis i HÖGANÄS. Jag är så glad, lättad och liksom helt emotionell över att vi skall få bo nära allt det vi älskar. Bo nära allt. Vi kommer bo på nedre precis mittemot Pappa och Ulle. Ha nära till stranden, 5 min gångavstånd och det kommer vara 5 minuters gångavstånd till M's förskola och allting bara liksom "klickar" distansmässigt. Jag är verkligen helt lyrisk över detta. Grät hela helgen efter vi fått besked och har bara försökt ta in att en av de största drömmarna nu slagit in.

Efter att ha gott i extrem stark motvind under 2017 så lovade vi varann att göra 2018 till vårt år och detta är verkligen en del i det. I juni (kanske juli) blir vi även tvåbarnsföräldrar. Vi har kämpat så otroligt länge nu med att bara hålla huvudet över ytan, genom sorg och annan problematik men två månader in på året så skall detta verkligen få bli vårt år.

Vi har ju en alldeles egen rutin, vi har ett speciellt handslag, haha som vi inte kommer offentliggöra, men som är vårt. Det använder vi oss av när vi tagit oss igenom något tufft, när vi lyckats med något vi velat, när T har vunnit på sin betting etc haha. Det är ett sätt för oss att stötta varandra. Ja, jag kan inte med ord som sagt beskriva utan jag är bara helt virrig och alldeles alldeles lyrisk.

Vi kommer inte lägga ut bilder på huset innan vi kommit på plats, så tills dess blir det bara en massa inspiration och information. Ni kommer få hänga med på allt ändå givetvis, bara stegvis. Nu kommer inköpslistan bli lång och jag har Ullared lagd på agendan. I dagsläget äger vi två fönsterlampor, alltså, ni hör ju. Vi känner liksom att möblemanget vi har i dagsläget fyller vardagsrummet, men vi kommer ta allt stegvis.

Nu får ni inte tröttna på all inspo och alla tankar som kommer poppa. Och återigen tack för all er kärlek, ert stöd och att ni höll tummarna för oss förra veckan. Nu kommer den frekventa uppdateringen tillbaka och jag ser framemot att återigen dela allt med er.


This post contains adlinks from AdviralKuddar / Ananas / Ljusstake / Sittpuff / Soffbord / Fåtölj

Xoxo, Anna N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna fråga får jag nästan dagligen, om jag tjänar pengar på min blogg och i sådana fall hur?

Jag förstår att man är intresserad givetvis men just inkomst och ekonomi är till viss del även privat, till och med för mig som är så frispråkig. Hur som helst, jag har sedan oktober haft en regelbunden inkomst från bloggen något jag är oehört tacksam till för på så vis har jag kunnat spara mina mamma-dagar. Jag arbetar väldigt hårt med min blogg och det är inte endast en liksom "hej, går till bussen nu, skall till väla, skriver sen, puss"-blogg, utan detta är min företagsbebis. Här arbetar jag, precis lika mycket som jag mår bra helt enkelt. Återigen, min fri zon. Jag har aldrig tänkt att jag kunde ha tjänat eller borde tjäna på att skriva om saker som intresserar mig eller åsikter jag har, tills jag blev aktiv på instagram. Där finns så enormt många influensers som nämner dessa viktiga saker kring vinstskatt, hur man får tävla och inte, att inte låta sig luras eller bli blåst på sin egen portal. Jag följer allt detta väldigt slaviskt då jag inte vill agera fel då jag vill vara professionell både på instagram och på bloggen.

Hur som helst, stegvis är det så att du får bygga upp ditt företag om det är det du vill bedriva. Jag har några steg för att hjälpa dig på vägen och att få tjäna pengar på din blogg men jag vill också förmedla att pengarna från bloggen f¨år inte falla över till storhetsvansinne eller girighet. Jag är väldigt mån om min blogg, jag accepterar inte samarbeten som inte stämmer in med mig och mina värderingar ENDAST för att tjäna pengar och det vill jag att man skall komma ihåg, för den dagen pengarna blir allt så förlorar din blogg sitt grundläggande värde.

1. Jag hade inledningvis startat med att ansluta min blogg till Google Analytics, majoriteten av företagen där ute (som är seriösa) vill kunna följa din statistik genom detta verktyg och alltså inte få en print skickad eller att man kan blåsa med falska följare/läsare etc. Jag älskar Google Analytics och kan inte förstå hur jag kunde nöja mig med Nouws egna statistik som dessvärre inte alltid är helt korrekt. Så skaffa ett konto där.

2. Följ din egen statistik för att kunna räkna ut ett värde. Vad skall det kosta för ett företag att marknadsföra sig hos dig? Jag vill inte ha en reklampelare till blogg och därför har jag även börjat ta betalt för samtliga samarbeten i form av lön, inte en produkt. Var företag betalar för att synas hos mig pga att jag betalar skatt, arbetsgivaravgifter och sociala avgifter. Så räkna ut ditt eget värde, var realistisk men inte för generös.

3. Arbeta mycket med meta-pic och sådant som kan generera pengar per klick, se över vad det finns för övriga företag att ansluta sig till därute, kanske finns det något för dig som är bättre än metapic? Jag blandar hejvilt.

4. Det finns massor med företag där ute som inriktar sig till influensers, bloggare etc så googla runt och hitta företag som passar just dig, exempel är influencers of sweden, brandbassador etc.

Hoppas att tipsen skall hjälpa dig lite och förlora inte dig själv genom att stirra dig blind på statistik eller se pengar över bloggens kvalite!


Xoxo, Anna N

Likes

Comments

Your family is the best team you could ever have 

Denna lördag. Varenda tanke nu ligger hos M, inför hans kommande 1-årsdag som är imorgon. Helt otroligt vad snabbt det året har gått. De mest fantastiska året i mitt liv på sitt eget vis. Kantat av fruktansvärda motgångar så har min älskade solstråle förgyllt varenda dag. Efter 1 år med honom så inser jag också att jag måste tänka om kring vissa saker, jag har kämpat så för att M skall ha de relationer som man "skall ha", tills jag insåg att jag helt enkelt inte kan tvinga folk att vara engagerade. M kommer alltid ha de bästa i sitt liv, som har varit där hela tiden, men jag har ärligt talat varit för blind för att vara tacksam till det som redan finns och istället lagt fokus på att skapa något som aldrig kan bli. Så detta skall det bli ändring på nu.

Hemmet är färdigt för imorgon, förutom städning så är alla flaggor, vimplar och banners uppe. Ballongerna är färdiga och redo för att pynta morgondagens fest. Jag ser så framemot morgondagen, inte för något speciellt mer än att det är ett helt härligt år sedan man var på BB och det bästa mötet i ens liv ägde rum, också är det ju en viss tacksamhet i att få vara mamma till just sitt eget barn som givetvis alltid kommer vara bättre än alla andras.

Jag har valt att göra en alldeles, alldeles egen grej. Det kan vara så att någon/några gjort detta tidigare, men jag har alltså valt att skapa detta för att M skall minnas allt de jag idag önskade jag kom ihåg från när jag var liten. Om mitt minne hade burit mig genom alla 24 år så hade jag haft det lättare med beslut i omgångar. Därför har jag valt att jag kommer spela in en video för var år med M, fram tills han är ungefär 10-12 år. På så vis kan jag berätta kring allt de man annars glömt. Jag kommer alltid minnas när han lärde sig krypa, datum, tid och plats, men de här andra sakerna som kanske varken är höjdpunkter eller motgångar, de glömmer man. De försvinner ut i vardagens måsten. Så det har alltså dagens inspelning kretsat kring. Videon blev ungefär 15 minuter lång och skall vara exakt vad den är. Ingen redigering eller bortklipp, utan bara precis det. T blev faktiskt helt rörd av videon, han som annars har så svårt med att visa känslor, hade plötsligt en hel fest för sig. Det var alltså ett MVG kan man säga.

Redan nu kan jag känna en kittlande känsla för den dagen han skall se dessa. Min fina son. Nu skall jag göra tårtor och avsluta det sista inför imorgon, sedan skall jag gott nanna kudde.

Tacksamhet till en fantastisk kvinna

Som ni alla vet arbetar jag dagligen med blogg och instagram, det är min frizon. Jag arbetar just nu med att göra min instagram mer "ann:ig" och mer personlig, men på denna vägen så är det mycket hets, konkurrens och andra störningsmoment. Men en person som för mig gjort instagram och blogg till en trevligare plats vill jag idag tacka i ett alldeles eget blogginlägg. Ett av få konton jag har notifieringar-PÅ hos och som jag faktiskt genuint blir glad av att följa och prata med. Jag gillar när ett konto är mer än bara filtrerad, planerad och fin. Förstå mig rätt en instagram får gärna vara allt detta, men utan ärlighet, vardag och mänsklighet så är den död för mig oavsett. Denna kvinnas instagram är "livet", livet i sin egen mening. Det är en instagram som har mött bra perioder, sämre perioder och fantastiska perioder men allt finns att följa. Det är ärligt. Vackert. Mänskligt. Vi fick kontakt för flera månader sedan, då var hennes son relativt nyfödd och de hade mycket med besök på sjukhuset, redan där fann jag en människa som var öppen för det som är precis - mänskligt. Avskalat. Naket. Hon mötte världen, i motgång och i medgång, sättet hon kunde tackla en motgång på var för mig så inspirerande. Exakt detta behöver instagram mer av, jag behöver mer av detta för att själv inse vad som är viktigt och jag kan inget annat än att verkligen rekommendera er alla att åtminstone ta en titt, besök, släng iväg en like, vad som helst. Kvinnan jag pratar om, är absolut ingen mindre än, Hanna Lundqvist. Besök hennes instagram eller hennes blogg!

Xoxo, Anna N

Likes

Comments

-> I betalt samarbete med KRY <-

Vi har absolut haft tur med M, nu när han snart är 1 år så har vi inte behövt uppsöka läkare många gånger något vi verkligen är tacksamma till. Det finns föräldrar som har det extremt tufft och det har vi all respekt för. Men när M blir sjuk på ett sätt så man inte känner igen honom då blir jag så otroligt orolig. Jag drabbas av panik inombords. Så var det i vintras, i december, han skrek sig hes och vägrade äta. Han var alldeles hysterisk och så har han inte varit tidigare någonsin.

Jag fick direkt RS-virus i huvudet och tänkte att nu är det helt kört. Jag tyckte verkligen det var obehagligt. Han hostade så han kräkte, hade feber och var allmänt frånvarande. Jag ville inte åka iväg med honom då det var mitt i natten och det är inte heller bra att åka in med ett barn som kanske är så pass sjukt utan att ha lite information först ifall att man skall gå in via en speciell ingång för att skydda andra, så vi skaffade faktiskt KRY , jag hade hört så otroligt bra om det redan tidigare och visste att bl.a. många influensers använde just denna, så jag laddade ner och det gick snabbt och smidigt. Vården för M är ju gratis till han är 20 år, så det är man också tacksam till. Sedan fick jag beskriva "problemen" vi upplevde med M, sedan blev vi uppringda efter 10 minuter av en manlig läkare i detta fall, som var lugn och sansad, bad om att få titta och "prata" med M, för att se hur han verkade.

Jag tror samtalet varade i 5 minuter, vi fick massor med tips, han skrev omgående ut recept på hostmedicin till honom och informerade vad vi behövde tänka på och om när vi skulle överväga att åka in. Det kändes så bra efteråt, för vi kunde direkt komma till punkt med hans råd och M somnade en stund senare. Just att inte behöva lämna hemmet i det läget är ganska skönt, för M var alltså röd i hela huvudet efter hysterin. Men när han väl somnade och man visste att en läkare lämnat sin bedömning så kändes det så otroligt bra för oss båda.

Jag kan verkligen rekommendera KRY, med eller utan samarbete, för de var verkligen vår räddare i nöden. Jag kände mig väl bemött och just att läkaren redan hade all information innan han (i detta fall) ringde oss var också skönt, man behövde inte ta om hela historien, utan endast fylla i "luckor". Fick recept inom 5 minuter och kände mig trygg med att försöka natta M. KRY är en enkel app som du kan ladda ner i telefonen, du registrerar dig med mobilt bank ID. Vården är gratis upp till 20 år, sedan gäller 250 kr om inte du har FRI-kort. Du kan boka tid hos psykolog, läkare och du kan söka för massor av besvär. Allt från hudåkommor till influensa eller virus. Testa den, det är inte värre än att ta bort om inte man trivs. Men det vet jag att du kommer göra.


Xoxo, Anna N

Likes

Comments

Denna veckan kommer jag lyfta ordet "trångsynt". Jag har sista året, sedan jag blev mamma, arbetar fruktansvärt hårt med min syn på andra människor för att jag vet att en dag förstår han vad jag säger vid matbordet och vad kommer jag då säga om vem? När jag verkligen analyserade mig själv så insåg jag att jag hade en fruktansvärt enformig, trångsynt syn på andra människor. Jag är uppfostrad till att tro vissa saker (inte för att mina föräldrar har gjort fel, utan det bara är så) och jag har en bild av att vissa saker är på ett visst sätt. Jag tror att platsen du är uppväxt på, människor du umgås med och de du är med påverkar dig i en viss utsträckning. Men någonstans har jag förstått att jag kan förändra min egen syn på mycket, även människor och sedan ge det vidare till M istället. Jag vill också uppmuntra M till att skapa sin egen bild av situationer och människor.

Jag förstår att en del säkert kommer ta illa upp av saker jag trott varit på ett visst sätt och idag arbetar för att förändra och jag vill helst inte ha hat, utan kanske hellre att man kommer med sin syn på saker som kan hjälpa mig att eventuellt se bättre på en sak som jag är relativt okunnig kring. Okunskap bidrar till hat, okunskap bidrar till att man blir trångsynt och okunskap kan även i många fall bidra till mobbning. Så, om något är "felaktigt", låter barnsligt eller så, så skriv gärna en kommentar istället.

1. För ett år sedan hade jag en bild av att en "feminist" är alltså en kvinna med blått hår, orakade armhålor och helst var hon även oskuld i min fantasi. Hennes åsikter var helt grundade på att hon inte fått ligga därför hatade hon alla män. Jag förstår själv hur fruktansvärt okunnigt och barnsligt detta låter och jag har verkligen arbetat med detta. Jag har pratat väldigt mycket med min nära vän Frida, som är feminist, hon har lärt mig kring ämnet, fått mig att förstå mycket och hjälpt mig med den här bilden jag haft som varit i det mest skeva laget. Men, vi kom också fram till något och det är att i den mediala världen så framställs också den kvinnliga feministen som en viss "typ", det har också bidragit till att man haft en avsmak till specifikt ordet. Idag känner jag absolut inte såhär, tvärtom så har jag kommit till insikt med att jag själv är feminist och det är nästan mer onormalt att inte vara det idag som kvinna, än att vara just det - feminist.

2. Jag har ett helt liv hatat folk från Viken. (För er som inte vet, är Viken alltså en del av Höganäs Kommun, där jag är upväxt). Varför har jag hatat Viken? Jo, för det gör man. Man hatar folk från Viken om man är från Höganäs är jag uppväxt till att tro. De är översittare, rika idioter och helt inkompetenta. De var brats, de hade fina kläder och byxor med skärp. Alltså, helt ärligt? Ni hör ju. Hur jävla barnsligt är inte detta? Jag seriöst undvek Viken? Idag vet jag inte vad jag själv skall tycka mer än att det är fruktansvärt att man kan döma ut folk för att deras föräldrar är rika eller för att de är födda just där? Det är exakt denna typ av hat som bidrar till mer hat. Vi från Höganäs var gruvungar och de från Viken var viken-råttor, ack så utvecklat och informativt. Det är ju så att man vill gråta idag att man under 16 år levde i tron om att detta var någon kamp för sin egen stolthet.

3. Jag har inbillat mig att jag inte hade kunnat umgås med en kvinna som arbetar i en mansdominerad bransch, exempelvis: målare, snickare, lastbilschaufför eller typ lager. Icke! Hon var inte kvinnlig nog. Nej, en kvinna arbetar inte med sådant en kvinna arbetar med exempelvis skönhet, fin klädbutik eller något annat sådär titels-vackert. ALLTSÅ! Detta är ett ärligt inlägg, detta är saker jag verkligen tyckt, tills jag insåg varför är det fel? Helt ärligt, skall jag inte umgås med någon som har ett jobb när jag själv inte haft något? Haha, nej, då var det henne det var fel på mig, inte mig som trivdes gott hemmavarande och arbetslös. Fyfan, att man kan gå och tycka detta. Jag inser ju idag att jag kan få en dotter en dag, tänk om hon vill bli det, vad skall jag svara då? Ja, helt enkelt åsikter jag fått arbeta med. Det är väl klart att min dotter alltid skall få bli vad hon vill. Oberoende vad det må vara.

4. Jag HATADE emos. Emos är ju i grund och botten en "stil", alltså ett sätt att klä sig på, att man kanske dras till en viss typ av musik eller att man bara gillar den här punkiga stilen. Jag var ju aldrig EMO, nej, jag var så fruktansvärt mogen att jag blev fjortis istället. Så under tiden jag hatade alla med vans, rutiga skor och fräckt färgat hår så valde jag istället att ha brösten i halsen, bröst jag inte ens hade, jag hade stuprör jeans som var på tok för tajta för mina egna höfter och fan så dyrt det blev att köpa massa solpuder från H&M stup i kvarten och hålla med inställningar på webbkameran för att bilderna skulle passa, jävligt drygt. Hade i längden helt enkelt tjänat på att vara emo istället. Var ju ett jävla jobb att försöka vara fjortis och hitta bröst som inte syntes.

Detta är bara en del av de saker jag kommer på nu när jag sitter och skriver och jag skapar ju ämne för att sedan bygga på. Detta är egentligen helt fruktansvärt. Jag förstår om vissa kanske ändrar sin syn på mig eller så, men jag arbetar verkligen med mig själv och försöker komma till ro med vad jag tycker kring saker. Det enda jag vet är att jag står upp för solidaritet. Jag tror på att det man ger får man tillbaka. Jag tror på människan. Människan är så vacker.

Det är vackert när människan vågar vara sig själv alldeles avskalad och ofiltrerad. Jag tvekade så inför detta inlägget, faktiskt. För jag insåg att detta är verkligen att "hänga ut sig själv", visa vad man trott och tyckt, stå upp för det. Men ett första steg är ett erkännande. Erkänna för sig själv och sedan arbeta utifrån det. Jag kan inte säga att jag älskar mig själv, än, eller att jag är bättre än någon för att jag vill arbeta med denna brist, MEN, jag kan verkligen säga att jag är glad att jag vågar möta mina egna rädslor och att jag vågar kasta mig ut i ett samhälle där det inte finns utrymme för denna människan. Den människan jag alltid varit har aldrig riktigt kunnat ta plats i samhället. Jag fick försöka lova mig själv varje kväll att jag skulle vara tyst minst 3 lektioner kommande vecka, har ALDRIG lyckats, för jag är ju helt enkelt inte sådan. Idag, 24 år, så förstår jag att detta är jag och jag kan bara arbeta för att jag skall bli ännu bättre. Förbättras.

INTE FÖRÄNDRAS.

Xoxo, Anna N

Likes

Comments

Åh, nu längtar jag så till våren. Stilrent. Ljust. En smak av att sommaren till slut kommer infinner sig. Denna vår lär det inte bli annat än mammakläder, men det kan man göra till snygga outfits det också.


This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR

Xoxo, Anna N

Likes

Comments

Be my valentine

-> I betalt samarbete medPartykungen <-

Denna alla hjärtans dag tänkte jag faktiskt göra lite mer unik än vår förra, då var M 3 dagar gammal och all fokus låg på det. Det fanns inte utrymme att göra en fantastisk alla hjärtans dag. Att göra en fantastisk alla hjärtans dag för sin partner behöver inte betyda dyra presenter eller restaurang besök, utan att faktiskt göra det lilla extra i form av dekorationer eller att faktiskt göra sig lite extra fin kanske.

Jag tänkte göra både och denna alla hjärtans dag, dels för att vi är förlovade och nyblivna föräldrar, vill få fokus på oss två denna dagen. En dag av 365 kan ju vara ganska målsättande att lyckas med. Jag har därför besökt partykungen för att få snabb leverans och kunna beställa till ett bra pris. Vill heller inte lägga månadslönen för att få hemmet lite extra dekorerat och där tycker jag att partykungen ligger i framkant på båda punkter.

Jag tror T kommer att komma hem med fina blommor, han vet att jag älskar blommor och jag blir så glad när jag får piffa hemmet lite extra med vackra blomster. Ser faktiskt framemot en hel dag av romantik i hundra utsträckning, jag är ju helt lyrisk när det är traditionellt firande eller så, högtider, jag blir alltid som en liksom "12-åring". Vill fira och umgås såhär barnsligt. Jag tror också att det är ännu viktigare för oss detta året att faktiskt få fira, för att inte förlora oss själva i vardagen och alla roller det innebär.


Xoxo, Anna N

Likes

Comments

Äntligen måndag. Jag sitter precis nyduschad och äntligen fått smörja in mig med min brun-utan-sol för veckan. Älskar när jag får känna mig sådär brun och fräsch igen. M har sin förmiddagsvila nu sedan skall vi bege oss ut på en fantastisk promenad, vi skall gå till ankorna i Pålsjö och mata dem tänkte jag, även svänga förbi hos Alexia och Sunny. Tror det är dags att sätta nya ljus och blommor där.

Denna veckan skall bli så otroligt mysig. Imorgon är T äntligen ledig och då tänkte jag att vi skulle försöka tajma in IKEA, för att se över hur vi skall bygga om sovrummet till syskonet anländer. Behöver göra ett par förändringar med möblemanget och även som jag sa bygga om våra garderober så det tänkte jag planera in.

Onsdag är det sista planeringen inför vår älskade son's 1 årsdag. Det känns så unikt på något vis att äntligen få fira honom med en födelsedag. Jag har inte helt bestämt mig med tårta, men det återkommer jag med. I samband med M's 1 årsdag kommer jag att ha en tävling där man kan vinna presentkort på 300:- hos barnkalaset.se, så håll utkik kring denna tävling om du också planerar 1-årsdag för ditt barn.

Torsdag börjar T jobba igen och då skall jag iväg med två mammor till öppna förskolan, eventuellt blir det lekstuga här istället, vi får se hur vi gör.

Fredag är det äntligen kalas för Bella, som också blir 1 år ju, vår egna lilla mamma-grupp. Bella är ju född dagen innan M så jag och hennes Mamma Jess käkade vår BB-frukost tillsammans, vilket faktiskt är väldigt kul då vi känner varann sedan barnsben.

Lördag skall jag och T äntligen på Ken Ring igen, det är ju vår idol, på alla vis, vi åkte på hans konsert även förra året då var jag höggravid, denna gången är jag bara gravid, haha. Skönt. Han signade en bok till M då, så skall se om jag kan få han att signa en till syskonet också.

Söndag, SÖNDAG, M's 1 årsdag så alldeles alldeles unikt. Ser framemot att få pussa på honom lite extra denna dag och verkligen bara hurra att han är vår älskade 1-åring. Finaste killen.

Baby nO.2

Jag har fått så mycket frågor via instagram och började faktiskt fundera om inte jag skall föreviga denna gravditeten i video-format? Alltså som "gravid-vecka-för-vecka" serien istället? Jag vet inte alls hur ni känner men med M så skrev jag ju bara veckovisa inlägg kring graviditeten, om ni hade önskat vlogg denna, så hade det verkligen vara ett roligt projekt. Då får ni givetvis hänga med lite på våra aktiviteter också. Ni kan väl rösta här nedan som ni är så sjukt bra på, så ordnar vi med det.

Xoxo, Anna N

Likes

Comments