Dags att varva ned. Snart är det dags för film och sen sova.
Ikväll börjar vi kolla på X-men filmerna. Får se vad jag tycker om dem... Inte riktigt min stil men ger det en chans!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen efter en trevlig lunch på Mother med mina föräldrar.
Det är Melker Anderssons nya satsning. Över 400 platser och mat som har olika nivåer i energy, boost och något mer. Bra koncept där man fick beställa själv via en padda och maten lagas direkt. Dock blev det lite jobbigt om man ville ha lite annorlunda. T.ex. jag ville ha utan koriander men det kunde man inte riktigt fylla i någonstans, istället fick man be en runner. De sprang inte runt så mycket där just vi va...  Men god mat och bra med dryckerna som var helt naturliga!

På vägen hem åkte vi förbi teatern i skanstull. Där gick vi in till K-märkt och köpte två av Daniel Roos desserter. Blev en halloncheescake och Nobeldesserten från 2014.
Nobeldesserten är magisk... Salmabär och saffran, mums!
Nu blir det lite lugnt och riktigt njuta av desserterna!

Likes

Comments

Nu sitter vi här i soffan. Donken frukost intagen och tennis på tv.
Jag har aldrig varit intresserad av att titta på tennis, en långtråkig sport... Har alltid velat lära mig att spela dock. Är bara så jävla svårt!
Snart blir det duschen och sen in till stan och äta lunch med mina föräldrar :)

Likes

Comments

Jag är så glad att vi flyttade sängen! Visst jag har slagit i fönsterkarmen några gånger men sovit som en stock!
Får hoppas att vi trivs med det här en längre tid bara. Om en vecka kanske vi känner att det va otroligt dumt att flytta den.
Nu ska jag försöka få upp Peter så att vi kan äta en mysfrukost och komma igång med dagen. Har en del saker att göra!
Ha en trevlig dag!

Likes

Comments

Hemma nu efter en lång bio! Filmen var ca 2.5 timme. Blev väldigt jobbigt då jag har sjukt svårt att sitta still på en liten yta...
Kommer skriva mer om filmen imorgon då jag nu ska äta middag och mysa med min fining!
Morgondagen bjuder på massa roligt kan jag lova!

Likes

Comments

En sak som jag har tänkt länge på är att flytta vår säng. Jag vill slippa ha ljuset från Peters skärmar rätt i ansiktet när jag sover.
Idag hände det! Vi flyttade sängen!

Nu hoppas jag att det blir lite bättre! Det som kan vara ett problem är att fönsterbrädan går ut ca 1-1.5 dm vid mitt huvud, borde inte vara något problem!

Likes

Comments

Så här ser min morgon ut sen en timme tillbaka... Tvätt-dag! Vår plan är att tvätta på veckodagarna när jag kommer hem efter jobbet, men så blir det inte.
Vi får oftast upp skapligt på morgnarna under helgen för att få ur mest av dagen. De tråkiga sakerna gör vi först, tvätta, städa, fixa disken och andra saker. Då är ju det klart till ca kl 11 och då har vi hela dagen/helgen att göra roliga saker utan att tänka att vi måste göra de tråkiga sakerna.
Nu sitter jag och kollar på Dr Phil och väntat på att tvätten ska bli klar.
Ikväll blir det bio, The Revenant!

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag och Bruce gör oss redo för en ny dag och helgen.
Idag blir det jobb och sen hem till lite matte. Blir nog ett besök hos Peters föräldrar senare och sen bara lugn.
Idag är sista dagen inne på knopp också! Sen är jag tillbaka på min vanliga avdelning. Ska bli skönt, jag är hos de lite äldre, 2-3 år. De kan iallafall hjälpa till att städa och gör som man säger...
Hoppas ni får en trevlig dag!

Likes

Comments

Dagens middag blev lins- och sötpotatissoppa. Sjukt gott!
Igår kväll när jag inte kunde somna läste jag på lite mera om endometrios. Har de senaste dagarna känt av de mer och mer.
Kom över flera tips om kosten. Att man helst ska undvika gluten, socker, mjölk och ost till exempel. Det främjar tydligen inflammationen!
Så idag när vi handlade försökte jag tänka efter lite mer om jag kan byta ut pastan mot något annat, tex broccoli eller morot. Ska läsa på lite mera och försöka ändra min kost som jag tycker känns bra.
Blir ingen hel förändring men kanske skippa mackan på morgonen eller de andra glaset mjölk till lunchen. Dra ned helt enkelt! Och få i mig mera grönsaker.

Likes

Comments

Hej!
Sitter på jobbet nu och har lite halv rast. Känner att kroppen inte riktigt är med... Hoppas det blir bättre under kvällen.
Snart är det dags för mig att åka hem och räkna lite matte. Såg igår att det va en del att göra idag!
Vi hörs senare!

Likes

Comments