Midsommarhelgen har vart riktigt bra. Midsommarafton började med att jag och min syster som vanligt gjorde i ordning midsommarkransar. Gjorde mig i ordning efter det och åkte hem till Robin och åt lunch med hans familj. Åt middag hos hans kusin med massa folk och tillbringade resten av kvällen med kubb och god dricka hos några vänner.
Tog det lugnt större delen av dagen igår, grillade och tränade. Skulle egentligen ut med tjejkompisarna på kvällen men det blev aldrig av så åkte med Robin till dom vi va hos på kvällen innan med ännu fler folk. Var dock nykter och körde men var riktigt trevligt ändå.

Likes

Comments

Tillbringat min dag med min mamma. Vart på lite olika ärenden, bland annat systemet och Kullens. Och nu har jag precis bokat så jag och min syster skall åka och fixa våra naglar imorgon tillsammans i stan.

Testat att locka mitt hår inför midsommar och la i en mousse i morse som gör att håret blir lite kallare. Håller tummarna på att min klänning som jag har beställt till midsommar skall komma i mon med.

Likes

Comments

Testade att framkalla några bilder häromdagen och blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Helt okej kvalité och tog ca 2-3 dagar bara innan dom hamnade i brevlådan. Använde mig av fujidirekt.se . Där man fick 100 st gratis och bara betala för frakten och därefter 0,89 kr/st, riktigt prisvärt och tycker det är så himla mycket roligare att kolla på bilderna så än på datorn så rekommenderar att göra så.
Skall bara köpa något snyggt album som jag kan sätta in dom i med.

Likes

Comments

Började precis på en ny bok som jag fick rekommendation ifrån mamma att jag skulle läsa. Så ligger med den i sängen och läser med lite tända ljus i rummet ihop om att det skall bli lite varmare här inne, riktigt kallt och grått idag.

Annars har dagen tillbringats med mamma och syster på göksäter där det har köpts in lite nya saker till min systers nya rum.

Likes

Comments

Har haft en bra dag tillsammans med farmor, Therese och Jacqline på gekås. Fått shoppat en hel del så är riktigt nöjd.

Likes

Comments

Bilden tagen runt sju förut när jag åkte hem ifrån gymmet. Så himla fint och så otroligt skönt väder har det vart idag. Har jobbat idag och har vart ute i över fyra timmar förut, så himla skönt.
Helgen har spenderats i Stockholm med älsklingen och har vart riktigt bra faktiskt. Skönt att komma iväg lite grann även om det bara är över helgen och i Sverige.

Likes

Comments

Haft en riktigt trevlig kväll med tjejerna ikväll. Lagat god mat, druckit vin och pratat om allt möjligt. Hade fixat egengjorda chips, melon och chokladdoppade jordgubbar till efterätt. Robin hämtade mig för en liten stund sen så är hos honom just nu och sitter och pratar lite med han, hans bror och flickvän samtidigt som killarna spelar fifa. Är riktigt trött och känner hur huvudvärken från vinet redan börjar smyga sig på så skall alldeles strax sova.

Likes

Comments