Der flev falafel i tortillabröd till middag denna fina, väldigt lugna och välbehövliga lördag.

Försöker få in det som en rutin att läsa varje kväll innan jag går och lägger mig, därav ligger boken framme (och ses på bilden). Just nu är det Elena Ferrante som gäller, vilket det har gjort sedan i somras eftersom jag aldrig tar mig tid. Nu är dock tanken att den ska läsas ut snart. Heja mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag som älskar fetaost kunde glömma lägga på den är ett mysterium. Jag kom på att den saknades när tre fjärdedelar av portionen var uppäten, men bättre sent än aldrig. Älska mat!

Likes

Comments

Ett kollage inför mitt 2018. Here we go!

Likes

Comments

Bytte precis ut fotboll mot träna i min presentationstext, för allt har sin tid, right? Visst älskar jag fotboll, men motivationen finns väl inte riktigt där just nu och jag är sugen på att testa nya saker. Jag är dock ingen höjdare på nya saker, för jag är en av alla som har väldigt svårt för att vara dålig på något, trots att alla någon gång är nybörjare. Mamma säger att det är bra att ta sig ur sin komfortzon ibland och jag tänker väl att det är något sådant jag ska försöka göra nu. Testa saker jag aldrig gjort förut, trots att jag är dålig och kanske kommer sist. För jag måste våga, våga testa nya saker, våga vara dålig. Jag ska fokusera lite mer på mig själv, göra saker jag vill göra och saker som får mig att må bra. Alla nya saker som testas kanske inte är roliga, men hur ska jag veta det om jag inte vågar testa? Det är bra att ha mål med sin träning, och delmål. Jag ska börja med att göra en plan och sen får vi se vart det leder. 2018, jag är redo!

Likes

Comments

Det är första advent och första ljuset har tänds idag, dessutom har pepparkakor bakats. Om tre veckor är det julafton och i fredags köpte jag en julgran så jag ska hinna njuta av den här fantastisk tiden på året även här uppe i Luleå innan jag åker hem för julfirande. Jag försöker njuta av vintern och allt mysigt ljus trots att det bara är ljust några få timmar mitt på dagen. Att inte ta vara på the most wonderful time of the year vore ju helt klart dumt.

Likes

Comments

Ibland är livet lite tufft och det är just precis vad det har varit, men stormar varar inte för alltid och det verkar som styrkan på stormen börjar avta.

Det är svårt att ta beslut, speciellt när beslutet i mångt och mycket handlar om ens identitet. Det som en så länge varit förknippad med, som så länge varit ens identitet. I mitt fall handlar det om beslutet att eventuellt lägga fotbollsskorna på hyllan. Jag ÄR fotboll. Har en kompis som uttryckte sig precis så, att jag är fotboll för henne. I 18 år har jag sprungit och jagat och sparkat på en boll - det är tre fjärdedelar av mitt liv. Det är alltså inte så konstigt att det är jag, att det är mitt liv. I massor av år har mitt liv planerats efter fotbollsträningar, matcher och andra fotbollsrelaterade aktiviteter. De senaste veckorna har jag planerat livet efter MIG, mitt mående, mitt humör och efter mina villkor. Det har varit mycket i skolan, jag har varit extremt stressad under en lång tid. Det är antagligen från det som osäkerheten kring ett fortsatt fotbollsspelande har kommit. Då det mest känts som ett krav och inte något roligt.

Nu de senaste veckorna har jag istället tillåtit mig att vila när jag känt att jag behöver det. Det finns bara en av mig och det är viktigt att ta hand om sig. Inget beslut är taget än - jag fokuserar på nuet, och just nu mår jag bra. Jag springer, gymmar, klättrar och går på yoga istället. Dessutom hinner jag umgås med fina vänner, och jag hinner ta hand om mig själv.

"You still have a lot of time to make yourself be what you want"

Likes

Comments