Lyckas såra en av mina bästa vänner redan check*


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

äre dags för en update? jo kanske lika bra det ju! valborg var en trevlig kväll som spenderades med min fina vän Ronja, vi käkade donken, åkte massa bil, promenerade, hammnade på nån död hemmafest, hamnade även på ett partaj ute i skogen och det var faktiskt trevligt med glada och fulla människor kunde inte tänkt mig en bättre  kväll trots att min vän fick slåss om en vindunk me vafan jag är nöjd iaf!

Livet? jooorah det rullar väl  på egentligen jobbade igår och hade prov i morse fyfan alltså inte alls skönt att komma i säg runt två och gå upp vid sex igen..."/ men nu är jag påväg hem igen måste duscha lite snabbt få i mig nån att äta kanske? sen återigen till jobbet ska bli kul faktisk, helt ärligt så jobbar jag helldre än fredag kväll än festar känns som det vart lite för mycket festande  senaste tiden så ska försöka fokusera på det viktiga ett tag framöver sen så taggar vi satan till grekland om två veckor!!! åh vad skönt det ska bli bara en massa sol vackra pojkar och badande hela tiden!

Kärleken? vill knappt diskuetra just nu egentligen känns som jag äntligen har börjat stå på egna ben igen klarar mig så mycket bättre utan hjärtesorg faktiskt så det är positivt!!vackra Host systrar!


saknar mitt bloda hååååår!!!

soooolarie bild bjuder jag på
Vaaaaaaalborg!

<3

Typisk lördag typ 11 på morgonen.. ;)

 

Likes

Comments

Jobba jobba jobba!!!! Ska försöka uppdatera när jag kommer hem igen(: (: (: (: (: (: (: (: (:

Likes

Comments


Helt sjukt hur ont det gör ändå! Igår fick jag äntligen nog av ditt jävla beteende nu fåre fan räcka! Tog bort både numret och alla sms då nu kan jag omöjligt få tag i dig eller jag kan men får inte! Jävla tur att jag har kompisar som håller koll på mig så jag inte gör något dumt, ganska skönt att kunna dela med sig av problemen. Att radera dig var en av dem svåraste saker jah gjort då du betyder så.äckligt mycket för mig egentligen men får inte tänka så nu då börjar jag bara gråtande igen och det orkar jag inte, ska bli kul att se hur långt tid det tar innan du börjar höra av dig igen... Kommer inte ta långt tid.
Eller vafan vet jag.
Hoppas att ni andra mår 1000 gånger bättre en vad jag gör!

Likes

Comments


Fuck va jag ställer till problem för mig själv, jävla helvetes skit också!

Likes

Comments

förr var bloggen mitt liv jag skrev jääämt! nu har jag inte ens kollat på månader så kände att det var dags igen faktiskt, må vara segt att skriva ibland men så förbannat skönt att dumpa all skit nånstans, Idag har jag iaf bestämt mig efter allt som har hänt att ge upp all skit och människor som bara får mig att må åligt det kommer bli svårt att ge upp människor jag älskar men helldre det än att bara må dåligt hela jeeeeevla tiden, ska börja fokusera på det viktiga i livet igen känner verkligen att det är dags nu!! så vad har hänt sen sist? njaa inte mycket mer än när jag skrev sist faktiskt dock mår jag bättre nu, då var det bara depp och olycka hela tiden men nu äre fan påväg upp igen jag har underbara vänner och familj så dags att fokusera på det igen känns fan så mycket enklare faktiskt have problems with that? fuck off then.

 

nu sitter jag i skolan och hör vimlet omkring mig men hörlurar på högsta nivå åååh så skönt att få försvinna in i musiken just nu kör vi på "petter sanna mina ord"  en bra låt med tanke på humöret jag är på ohyeeees!Lite nya bilder iaf, har fler me inte på denna data så ni får överleva en stund till känner jag(:


Likes

Comments

Jag mår inte bra. vill hem. sova. äta chips. tycka synd om mig själv. dö. måste dra ut iaf. martin åker. på torsdag. helvete. ångest.

 

klarar inte av att använda vanliga meningar längre? känns bra .. hahah eller typ kanske inte men bättre det än att inte skriva alls kanske eller jag vet inte nu vart det jätte jobbigt. eller nej. eller jo. idag har vi ätit pizza. det var jätte gott.. nu ska jag ha matteprov.. kul liv.Likes

Comments