YOGA

Hej finisar!

Jag har ju berättat att jag yogar mycket och nu den senaste perioden har det nästan blivit varje dag vilket känns så skönt att ha fått in de i rutin. Det är ju nästan det svåraste att bara ta sig till mattan men när man väl är där är det nästan svårt att ta sig därifrån istället haha! Blir ju lite som terapi, som en slags avslappning. Jag älskar också att bära snygga träningskläder när jag tränar och yogar. Det gör ju verkligen så mycket! Blir som en motivation till att börja men det viktigaste är ju självklart att dom är bekväma så man kan röra sig utan att störa sig på att det sitter obekvämt. Och det viktigaste tipset för att ha ett bra yoga pass, HA EN HUND MED DIG så får du aldrig tråkigt haha! Fia sitter alltid med mig på yogamattan och så har hon som sin egen egentid där med sina leksaker och hoppar på mig med pussar emellanåt haha så söt är hon!

Detta fina set är helt perfekt för mina yogapass. Tightsen sitter tajt och på plats och är högmidjade vilket jag tycker är bekvämast, nästan ett måste enligt mig! Toppen är lagom tajt och gillar verkligen att den är cropad tycker det passar så bra till tightsen. Älskar detta setet så himla vårigt! Toppen finns HÄR tightsen HÄR och vattenflaskan HÄR

FIA KÖR DOWNWARD DOG!! Visste att hon var en yogi längst där inne. Haha och nu kanske det är någon riktig yoga expert som tycker jag är för mycket fram eller bak och inte 110% rak rygg osv och jag är ingen yoga expert så jag är medveten att det kan vara så. Men jag lär ju inte ut något nu utan vill visa hur det ser ut när jag yogar hemma och som det ser ut på bild denna gången. Men jag tar gärna emot tips för vill alltid lära mig mer och bli bättre på yoga. Man kan ju aldrig sluta lära sig right?

När man vill pussa på sin hund men hon hellre vill leka med sina leksaker haha alla borde ha en Fia i sitt liv hon är helt underbar, mitt hjärta slår för henne.

Brukar ni yoga och vilken slags form isåfall? Jag längtar verkligen till sommaren när man kan yoga ute. Vill fota yoga bilder vid havet i sommar tycker det ser så fridfullt ut. Glöm nu inte kika in Hunkemöller för att hitta till dessa träningskläder och vattenflaskan och massa andra fina träningsset.

Ta hand om er & ha en underbar dag i solen!

KRAM

Inlägget är i ett betalt samarbete med Hunkemöller

Gillar

Kommentarer

Aaron
,
Fia has the yoga skills, but she doesn't have far to go to get to downward dog, haha. Cute pictures! <3
Jozzie
Jozzie,
Haha that's right it almost couldn't get easier for her to get to downward dog 🥰 thank you so much <3
nouw.com/jozzie
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh yoga vill jag verkligen börja mer med, så skönt och bra för kroppen liksom! Stor kram <3
nouw.com/emmaengstrom
Jozzie
Jozzie,
Jaa verkligen både för kroppen och tankarna 🙏 Kram på dig fina <3
nouw.com/jozzie