Ifall jag ska vara helt ärligt så har jag inte gjort något speciellt idag, har bara chillat.
Jag har kollat på bl.a. Parneviks nya avsnitt för jag missade den förut haha!

Efter jag kollade på Parneviks så städade jag heeeeela övervåningen och min syrra nedervåningen. Så jag satsade på att bädda min säng lite fast jag satte inte på överkastet utan bara de lite större kuddarna. Men men det gör inget eftersom det är ju bara jag som är i mitt rum.

Snart så är sportlovet slut och det suger fast ändå så kommer det vara lite skönt att komma tillbaka till skolan. Inte för att jobba utan för att träffa min vänner osv.

Jag har precis duschat mitt hår och ska föna det nu så att det blir platt, meeeen hoppas ni har haft en as bra dag!!

Likes

Comments

Hej! Som ni ser på rubriken så är jag ny. Jag tänkte små börja lite smått här och sen ifall jag fortfarande tycker att det är kul så fortsätter jag. Eftersom vi har sportlov så tänkte jag satsa på att börja nu haha!

Men igår (Tisdag) så började det snöa igen, exakt när all snö hade smällt. Vid 14 tiden så gick jag och min syster ner till min mormor för att äta lite våfflor. Jag ÄLSKAR våfflor och dessutom fyller jag år på våffeldagen!

Jag tränade igår med mitt innebandylag och det ska jag göra idag igen. Fast först ska jag och en annan tjej ifrån mitt lag träna med en lite äldre årskull för att vi ska spela match med de i helgen. Men deras träning slutar 19:30 sååååå vi hinner spela/träna med vårt egna innebandylag i cirka 45 minuter!

Hoppas ni kommer tycka om denna blogg så hörs vi!!

Likes

Comments