I fredags den 15/1-16 blev jag & mina tjejer make-up artister! Vilken känsla, att äntligen få göra det vill & drömt om. Kanske en löjlig dröm men att ha kul på sitt jobb är något jag har strävat efter. Älskar mode, skönhet, fashion. Style i allmänhet. 🙌🏼

Vi gjorde prov den sista veckan, en teoretiskt & tre praktiska. Allt gick bra, över förväntan. 94,5 av 99. Man behövde alla rätt för att få betyget A. Så fick B. Men alla praktiska fick jag A :)

Så alla, sluta aldrig drömma!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag samma tid som vanligt började skolan kl 08:00. Snart gått 2 veckor redan! Helt galet. Jag trivs så bra & tjejerna jag går med är så duktiga! Inga problem där inte. Skratt & galenskaper! :) idag fick jag sminka fina Sophia & idag var det smokey eyes på schemat!

Om ni vill veta vilka produkter jag använder så skriv det, så börjar jag ta med det! På henne använde jag brun, svart & en jätte fin färg som är blandad mellan rosa,vit & guld. Ögonbryn på det & sen singelfransar på! Blev väldigt nöjd, håller ni med mig? :)

Likes

Comments

Som de flesta vet så är halloween en av mina favorit högtider! Igår åkte jag hem till en vän som skulle iväg på fest, med leendet på läpparna fick jag möjligheten att sminka 5 personer. Detta blev resultatet, den sista personen hann jag inte ta någon bild på! Men vad tycks? :) visst blev det bra, klart att det finns saker man kan ändra på men i helhet blev jag nöjd!

Hur var eran halloween? Lyckad, galen kväll, spårad?
Själv var jag ute på två vänner, kvällen var bra men blev lite strul på slutet, men det är standard mellan oss två. Vi är för lika med väldigt starka åsikter & viljor. Men jag älskar henne ändå, hon är som min syster! Förlåt för det som hände går bästa Sofia <3

Hoppas eran kväll va bäst!
Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Ursäkta för dålig kvalité på bilderna! Tagna med en gammal skrutten Sony Ericsson! :'D haha! BÄSTA redan jag har gjort hittills, herregud vilken stad! Nu i feb sticker jag till L.A & Las Vegas! Kommer bli sååååå roligt! DÅ kommer jag ha med mig en bättre kamera kan jag lova! Puss

Likes

Comments

Jag lever i en dröm! Snälla nyp mig någon!
Jag har bestämt mig, jag lever en gång & nu kör jag!
Jag har sparat ihop cash nu så jag kan börja med min utbildning! Jag är så glad, så himla glad.

Smink har alltid varit min grej! Många säger att smink är ett sätt att dölja sitt naturliga jag, eller att man skäms för hur man egentligen ser ut! Nej, sluta dra alla över en kam. Smink för mig är ett sätt att utrycka sig, eller enkelt som att piffa till sig.. precis som killar gillar att piffa till sina bilar!

Sluta se oss som osäkra?! ska vi gå runt & säga att du är osäker på något du har i brallan.. så du måste väga upp det med en snygg bild? ;) boom.

Stop! More make-up to the world!

Likes

Comments

Haha, vad ska man säga?
Jag fick igång min gamla dator som jag hade under gymnasiet. Har alltid trott att den har gjort sitt liksom.. Jag har ju några år på nacken & jag gick gymnasiet för ett bra tag sen! Haha, när jag börja kolla igenom allt så hitta jag gamla inlämningar & depp dokument som jag skrev på kvällarna..

Men på tala om bilder, oh lord! Please forgive me.
Fjortis-Tina, Emo-Tina, trorhonärsnygg-Tina.
Kolla på första bilden, vågar nästa inte gissa vilket år.. men det där måste vara någon gång 2009-10?

Lite skillnad om man kollar på idag!
Eller? Kanske är sminket som har blivit bättre ;)

Nästa inlägg får bli bilder från New York som jag hitta! Det var faktiskt kul & se igen! Kommer snart tillbaka, lovar mina finisar! Puss

Likes

Comments

Instagram