Uppdateringen är lika dålig som vanligt. Men ska försöka hinna med att uppdatera lite mer, egentligen har jag bloggen till att komma ihåg vad jag har gjort med hästarna som en dagbok❤. Idag var jag och hopptränade❣ Delizia var jättefin. Tänkte skriva lite mer om det i ett annat inlägg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här veckan kommer se ut såhär:

Måndag: Vila , mamma ska kolla tänderna på dem

Tisdag: Skritta ut på båda

Onsdag : Hoppträning för Lena

Torsdag : Rida ut

Fredag: vet inte riktigt än

På lördag och söndag vet jag inte riktigt.

Likes

Comments

idag var jag ju på Pay & jump, jag hoppade 70 och 80 för att börja året lite mjukt. Mitt mål var att komma runt felfri, Delizia är ganska "stoig" och svår. Man känner liksom inte om hon tänker stanna eller hoppa. Men i varje fall så var hon felfri i 70n. Hon var väldigt pigg så det tog ett tag innan jag fick henne på bakbenen. I 80n så fick jag ett stopp på 2an, hon ville inte springa ifrån dom andra hästarna och jag slutade nästan driva henne;). Men jag är jättenöjd med henne.

Altså jag älskar verkligen dom här bilderna på Jojje , han är så glad där!

Likes

Comments

..... att min uppdatering är hemsk. Har typ inte skrivit på en vecka, men nu ska jag börja igen! Idag var jag på pay&jump med Delizia , hur det gick får ni se ikväll 18:00 ;) . Imorgon ska mamma kolla tänderna på ponnyerna, så då får dem vila. Det är min tur att ta in dom idag så dem får vara ute till 17. Min bästa vän Inez har en jättebra blogg : http://nouw.com/inezjunered Mandas blogg är också jättebra : http://nouw.com/amandaaberg04

Likes

Comments

Delizia köpte vi sommaren 2015. Egentligen skulle vi köpa en ponny som hade gått fälttävlan, men med Delizia klickade allt. Hon hade startats i LA (110) men ingen dressyr. Vi köpte henne i Lysekil, så hon besiktades där nere, sen efter någon vecka åkte vi och hämtade henne. Det tog ca 8 timmar att åka hem så hon blev väldigt glad när hon fick gå ut i hagen. Mitt långsiktiga mål med henne är SM i fälttävlan.

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen. Det här jullovet har gått i raketfart😉. Idag red jag ut på båda ponnyerna i snön, sen imorgon ska jag träna dressyr.

Jag har fixat några tidsinställda inlägg imorgon.

Likes

Comments

Idag kommer det upp några tidsinställda inlägg!

Likes

Comments

⭐⭐⭐

Likes

Comments

JiPe Delizia, Quattro, Hästar

Hej!
Eftersom att jag inte kunde åka på p&j idag så kom min bästa kompis hit😄. Vi tolkade efter Delizia, sen städade Vi sadelkammaren och putsade sadlar och träns.
Hennes blogg: nouw.com/inezjunered

Likes

Comments