Header

så stod vi där, i köket mer berusade än vi borde varit. vi båda ville säga något men tystnaden ekade i väggarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

och plötsligt tröttnade jag på allt jag kände för dig, så jag tillät mig själv att möta andras läppar eftersom jag visste att de aldrig skulle bli dina.

Likes

Comments

vi kramar om varandra och säger att det är fint att ses igen. du kysser mig och det smakar sommar. vi åker hem till dig och du spelar grekisk musik och lagar pasta. vi pratar om den varma dagen vid klipporna när du sa att du aldrig träffat någon förut som fått dig att känna så mycket. "men du vet johanna, faller man för någon som får ens känslor att bli till ett kaos, ah då har man hittat rätt"

Likes

Comments

det finaste med våran resa var att vi aldrig tröttnade.

Likes

Comments

det var inte mening, inte alls faktiskt. men helt plötsligt la jag märkte till hur du log genom fräknarna och saknad jag kände när du inte fanns där.

Likes

Comments

du satt vid andra sidan rummet och hela världen snurrade. jag hade druckit tok för mycket i försök att dränka allt jag kände för dig. ibland möttes våra blickar och det värmde mer än whiskyn jag hällt i mig.

Likes

Comments

jag tittade upp och såg dig komma gåendes emot mig. vi båda log genom regnet och jag tänkte att det var fint att se dig.

Likes

Comments

vi satt på balkongen och han tittade in i mina blåa ögon. för en sekund mindes jag hans händer på min kropp, alla berusade ord i natten och hans läppar mot mina. "jag vill vara med dig" sa han och jag kände hur regnet piskade mot mitt ansikte. himlen var grå och jag svalde sanningen "jag vill vara med dig också"

Likes

Comments

det hann aldrig riktigt bli sommar för oss två. vi var som en tidig aprildag, vacker men alldeles för kall för att hålla blommorna vid liv.

Likes

Comments

Du sitter i fönstret och röker. Månskenet målar ditt nakna och den kalla sommarkvällen fyller rummet. Jag sitter skamset kvar på sängkanten och vet inte om jag borde kläpå mig eller inte. Din blick är hård på min mjuka kropp. Vi säger inget utan låter natten tala.

Ett brustet hjärta och salta kinder. Lägst gatan med en himmel i rosa.

Här sitter jag på ett av Balis alla hustak och kollar på stjärnorna. Och det enda jag kommer att tänka på är dig.

Berusade hjärtan och vi klär oss nakna på bryggan. Solen börjar gå upp bakom skärgården och vi låter havet omfamna oss.

Jag saknar allt. Sättet solen kysste dina fräknar och hur dina ögon glittrade likt havet en sen eftermiddag.Likes

Comments