Livet har satt mig i olika svåra situationer för att visa vem jag egentligen är!
Jag är en tjej med en stor dröm som måste jagas! En tjej som klarar av precis allting här i livet. En tjej med mod & styrka!
Har gått igenom svett, tårar, energi och blod för att bli den jag är idag! Jag vet nu att om man mår dåligt så får man klara sig själv eftersom att alla andra är så upptagna med sina egna problem. Jag vet även att alla vi är lika fucked up, det är bara det att andra har ett bättre sätt att dölja det på. Visst har jag inte haft det värsta till skillnad från de som vaknar av bomber varje jävla morgon men låt oss inte ta upp mitt förflutna. Det som är viktigt är att jag har ett leende trots allt! Jag föddes för att göra misstag inte för att vara fejk perfektion. Jag gör fel, jag skrattar åt det, lär mig av mitt misstag och det händer inte igen, slut! Detta kallas 'att vara mänsklig!' Inte att vara ett fel i samhället.
Har ni sett den här citaten som säger 'failar du idag så är det okey. Imorgon kommer det att bli ditt förflutna och då har du en ny chans att försöka igen'
Oavsett hur många hinder du har på vägen, hur många käppar du fått i ditt hjul, hur många broar du än har bränt; om du har en mål så måste du fånga den. Håll huvudet högt, och blicken upp i skyn! Släpp aldrig din dröm. Stå där du står, nå dina mål. Ge aldrig upp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments