Veckans tacksamhets lista:

🌸Feminism:
Jag är så otroligt tacksam för kvinnor och män som tar sin tid och lär sig om feminism. De som vill ha ett jämställt samhälle. De som vill skapa trygghet för oss kvinnor så att vi vågar gå till affären och köpa en påse chips kl 21:00 utan att se oss om. Så att vi vågar jogga i skogen utan att se oss om. Så att vi vågar finnas och leva normalt. Stort tack till er!

🔆Vädret:
Alltså, vilket underbart väder vi har! 18 grader och hoodieväder idag. Så underbart, det känns och syns att våren är här. Det gör mig lite gladare och mer taggad på att dra ut och jogga. Jag har tom. dragit på mig mina shorts och solat i sport-bh idag. Klär jag ner mig så är det varmt! Jag fryser nästan alltid. Vi ligger dock i lä på vår balkong men ändå!

⏳Tiden vi har med de som älskar oss:
Tiden rinner iväg och vi vet tyvärr aldrig när den tar slut för någon som står oss nära. Det är inget vi kan styra över men vi kan styra över hur vi spenderar tiden. Jag försöker styra tiden jag har med de jag älskar. Jag vill att de ska veta att jag älskar dem och uppskattar dem. Jag vill att de ska känna att ”Åh Jovana väljer oss framför det där som är så viktigt för henne”. Det är det lilla vi kan göra för att sedan ha fina minnen som man kan blicka tillbaka till.

🍽Mat:
Nu när jag har ätit efter kostschema i snart 8 månader så känner jag en sån står uppskattning för mat och matlagning. Jag saknar att laga mat, göra egna såser, hitta på egna rätter, ändra andra recept, testa nya recept, matcha vin och mat osv. Någon gång i sommar vill jag investera i en pastamaskin och göra egen pasta. Mat är så fint. Jag tycker att mat kan berätta om kulturer och platser utan ord.

-/ Jovana

Likes

Comments

happyM
happyM,

Så himla fint inlägg och alltså håller verkligen med dig, så viktigt att man engagerar sig ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
Jovana
Jovana,

Tack så mycket ❤️✨

nouw.com/jovana
nellielillskog
nellielillskog,

Vädret har verkligen varit helt magiskt senaste dagarna ❤️

nouw.com/nellielillskog
Jovana
Jovana,

Hoppas det kommer tillbaka 🥺❤️

nouw.com/jovana