Veckans tacksamhet:

Hej alla fina✨
Helgen blev förlängd och jag trodde det var söndag idag. Men bättre sent än aldrig. Här kommer min tacksamhetslista från förra veckan:

Kaffe:
Jag är extra tacksam för kaffe denna vecka. Något simpelt men något man tar för givet att alla har. Jag älskar att mysa med en kopp kaffe i några minuter och bara njuta av doften och värmen från koppen.

Solen:
Jag är tacksam för när solen tittar fram. Känns som att det är ett måste nu när man inte kan resa. Har tyvärr ingen bra erfarenhet av svensk sommar/vår. Man vet inte var man har vädret haha.

Små saker som får mig att le:
Små saker och stunder under dygnen som får mig att le är så mysigt. Jag tror starkt på att inget stort i denna värld kan göra dig lycklig om inte de små sakerna kan. Jag älskar när min hund gör något sött, när solen skiner, när jag ser knoppar, solnedgången osv.

Att ha råd:
Att ha råd med saker som gymkort, köpa en extra Nocco, springskor, träningskläder osv. Det är verkligen inte alla som har det. Jag har sett mycket fattigdom utan att behöva åka långt. Varje gång jag unnar mig något försöker jag vara extra tacksam att jag faktiskt kan köpa det och ja det så bra.

Bilder lånade från Pinterest.

-/ Jovana

Likes

Comments