Lite tips på mat och schampo

Hej från jobbet alla fina ✨
Jag var så omotiverad inför jobbet men jag har haft en bra arbetsdag. Har känns mig produktiv och jag har ändå sovit hyfsat i natt. Min sambo köpte öronproppar till mig då grannen skrev en lapp om att de skulle ha fest (UNDER CORONA?!?!). Satte i dem igår och vaknade bara två gånger. Dessutom så kunde sambon titta på sport och jag kunde sova utan att jag hör han komma in. Jag är en känslig sovare.

Tänkte tipsa om lite saker som jag har provat de senaste två veckorna. Ingen reklam bara genuina tips.

Ida Wargs moisture schampo och balsam är det enda på den svenska marknaden som får mitt tjocka och lockiga hår att må bra! Slipper beställa hem en massa dyrt schampo från utlandet med dyr frakt. Den luktar gott också men inte för mycket!

Nya Noccon! Omg den är sååå god! Jag älskar persikor och andra somriga smaker. Har en här på jobbet som svalkar sig tills imorgon. Gott!

Nicks kexchoklad med vaniljsmak! Åh herregud vad god den är! Smakar nästan identiskt som ett kex jag brukar äta i Serbien. Måste beställa hem fler!

Lidls egna kvarg. Den är god, har minst socker av alla som är goda och minst fett. Den är inte syrlig och torr som kvarg brukar vara. Passar mig perfekt nu när jag går på kostschema.

Det var mina små tips! Hopps någon hittar de gillar ✨

-/ Jovana

Likes

Comments