Enkla tips på hur jag är positiv under mörker och vinter:

Hej! Hoppas alla har en fin söndag och fjärde advent, ska ni hitta på något mysigt idag?

Jag tycker tiden innan julen och hela vintern är så jobbig. Mest för att det är mörkt och för att alla är så negativa/stressade. Jag tycker det är tufft när människor är negativa. Det tär på mig och min positivitet. Jag blir lite ledsen också. Så därför tänkte jag dela med mig av vad jag gör för att inte bli negativ och mörk under julen.

1) Jag äter alltid så färgglad mat som möjligt. Jag försöker äta så mycket grönsaker jag kan. Färg = liv och magen behöver bra mat för att vi ska leva glatt!

2) Motionera i naturen (eller gym) så mycket man kan. Så fort jag seger lite blå himmel så vill jag bara springa ut och promenera. Tycker det också är viktigt att medvetet närvarande när solen äntligen kommer fram. T.ex. om man sitter i bilen. Njut av solen bara!

3) Köp en massa fina ljus! Ljus ger lite extra värme och ger oss fin belysning och skuggor. Det är mysigt med ljus året om men extra viktigt under vintern. Ibland tycker jag det är mysigare när de ser fina ut också. Detta blockljus köpte jag på H&M home.

4) Julpynta ditt hem/rum! Kan man ens få nog av julstjärnor? Jag tänder dem så fort det är lite mörkare 😍

5) Köp mysiga filtar att ha i soffan eller sängen. Det är så mysigt att ligga i soffan, dricka te och täcka sig med en mysig filt. Bara det gör mig lite varm och glad.

6) Köp ett par mysiga tofflor för att värma fötterna. För mig är ser viktigt att det ser fint ut också så att man lyxa till det lite i vardagen, så att man känner sig fin också. Imorgon ska jag t.ex. göra en pedikyr på mig själv, smörja in mig med self tan och gå runt i mina varma gosiga tofflor. Lite vardagslyzz!

7) Köp lite blommor eller hitta kvistar i naturen och ha i en vas. Jag tycker det ger lite mer färg och lyster i hemmet. Jag har torkar lite videkisse och eukalyptus och har i en vas.

Hitta en mysig vlogmas-serie på youtube att titta på. Jag älskar Zoe Sugg och julen är inte jul utan hennes Vlogmas! Har ni tips på fler?

#julen2020 #vinter #inspiration

-/ Jovana

Likes

Comments

Mikaelaturiel
Mikaelaturiel,

precis ett inlägg jag behövde nu!!

nouw.com/mikaelaturiel
Jovana
Jovana,

Vad jag blir 🤗

nouw.com/jovana