En mysig helg

Godmorgon alla fina ✨
Vaknade på lite bättre humör idag efter mitt ”lyxproblem” med ångest över att inte vara i hemlandet mer haha… Trots lite ångest och massor med PMS-känslor så har helgen varit bra och välbehövlig. Lördagen spenderades hemma med massor av plugg. Jag har en tenta på tisdag som ska göras hemma i form av ett quiz. Det går på tid och man har ca 1 minut på varje fråga. Ångestladdat!
Jag köpte även biljetter till Ed Sheeran nästa år fy fan vad glad jag blev! Han är en av mina favoritartister att sjunga till och lyssna på. Världens bästa mamma bjöd oss, hon ville unna oss så himla fin!
#bestofnouw

På söndagen tog vi oss en tur till Mölle. Vi har aldrig varit där och försökte åka dit i somras men det var så mycket folk att vi bara vände. Igår var det dock lugnt. Vi åkte ganska tidigt vid 10:30, gick runt lite, tog en kaffe och bulle och satt vid havet. Jag tycker det är mysigt att bara åka iväg så, fika och se fina saker i närheten där man bor. Man kommer bort från vardagen lite.

Vi handlade fika på 2020 Baguetteria, det är en hockeyspelare och hans fru Emma (hon var med i Robinson när jag var liten). Det är jättefint där! Man kan nog bara sitta ute men det är perfekt när vädret är soligt.
Har ni haft en bra helg?

-/ Jovana

Likes

Comments