Djurakuten...

Hej hur mår ni? Jag känner mig grå och tråkig som vädret utanför. Jag har inte kunnat sova på två nätter, är orolig och känslig konstant. Min lille bästis blev akut sjuk mitt på natten. Han kräkte upp all mat och vatten. Vi åkte snabbt in till djurakuten men där var det fruktansvärt lång väntetid. Vi kom dit vid 09:00 och fick hjälp 17:00. Stackars lillkillen kräktes även där och han blev uttorkad medan vi väntade. Han drack jättemycket vatten ur sin flaska men de hjälper ju inte när man kräks. Usch! Undra om han hade blivit uttorkad så mycket ifall han fick hjälp snabbare?

Han fick iallafall spendera natten där och får förhoppningsvis komma hem imorgon. Han har fått dropp och blivit mycket piggare. De vill ta fler blodprov på honom vilket jag tycker är bra. De ska även göra ett ultraljud på lilla magisen. Han har haft magproblem från och till så det ska bli skönt att gå till botten med det och få en utredning gjord.

Det är så jobbigt när hundar blir sjuka för de kan inte prata och man känner sig hjälplös. Man blir också jätteledsen. Jag är så svag för djur och barn! De är så oskyldiga och hjälplösa. Måste de bli sjuka? Idag ska jag bara ta det lugnt och vila med min sambo. Vill vara på topp när min lille kille kommer hem!

-/ Jovana

Likes

Comments