Det bästa som tar bort mina finnar AKUT

posted_inJovana tipsar Contains affiliate links

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej alla fina ✨
Idag tittade än äcklig lite hor-mon-finne fram. Vilket äckel! Det är en innebrännare som gör så satans ont. Jag får dem oftast i samband med PMS eller vis stress. Men med rätt produkter så försvinner det ganska snabbt på mig. Så jag tänkte dela med mig av mina bästa knep och favoritprodukter som jag har använt i flera år.

Dessa fyra är mina räddare i nöden:

🍾Den lilla flaskan med Drying lotion från märket Mario Badescu är en absolut favorit! Denna produkt lägger jag på finnen innan läggdags. Den är riktigt sjuk och jag har använt den i flera år. Det känns som att den verkar direkt! Kan nästan känna hur det äckliga och gula dras ut ur huden och det är en underbar känsla när finnen gör ont. Denna rekommenderar jag starkt, halva finnen är borta på morgonen. Just denna har faktiskt hjälpt mig mer under mina värsta acne år än någon kräm som jag fick på recept av läkarna.

🧈Pulvret från samma märke som ovan är också jättebra! Det lägger jag som en mask över hela ansiktet när jag känner att huden börjar bli fet eller när porerna börjar bli större. Tycker porterna minskar kraftigt när jag använder denna produkt, också en favorit.

🧪Serumet heter Niacinamide 10 % Zinc 1 % från the Ordinary. Det använder jag under mensen för att huden behöver den och är som mest just då. På mig är huden som fetast under mensen sen blir den torr. Tycker om detta serum då det känns som att huden lugnas av det.

🆘 SOS spot treatment från Weleda använder jag på dagarna och lägger på finnarna. Tycker den oftast lugnar den irriterade huden runt finnen. Ni vet när huden är varm och gör ont? Då känns den skön på, den kylar ner huden. Brukar låta den torka innan jag sminkar mig.

Nedan finns reklamlänkar till produkterna (klicka på bilderna):

Har ni testat någon av dessa produkter?
Har ni något bra tips?

#bestofnouw

-/ Jovana

Likes

Comments