Augusti vs September

Godmorgon, har ni någon gång vaknat och bara tänkt ”Helvete är det 7/9 idag? Hur? När blev det september?” Det var så jag vaknade idag. Snacka om att vara förvirrad och inne i sin egna värld. Jag saknar lite augusti. Den bjöd på mycket.

~ Jag fyllde 30! Det längtade jag till! Att bara kunna säga ”Jag är 30”!

~ Kräftskiva och massor med god mat med min syster, kompisar och sambo.

~Mysiga dagar vid stranden. Det var inte världens bästa väder under augusti men man kan ändå ha det trevligt.

-Jag började plugga igen i slutet av augusti. Det är på distans och det ska bli så kul! Jag kände att jag kan bättre, är gjord för bättre och vill må bättre när jag jobbar så jag tog tag i det. Dessutom så blir det så mysigt när man kan plugga hemifrån med vovven.

Samtidigt så längtade jag till september. Den har redan börjat bjuda på mycket och kommer bjuda på mer i framtiden.

~Till helgen åker jag och sambon till hemstaden. Där möter vi upp mamma och pappa. Det ska bli så kul att visa han var man är ifrån och varför jag älskar att åka dit. Det blir en liten kort semester på 1 vecka men det är bättre än inget.

~Jag har laddat ner appen Ownu och ska börja träna som fan igen! Lära mig träna på gym, äta bra god mat.

~Höstpynta! Snälla någon vad mysigt!

~Äntligen få en normal lön efter sjukskrivningar. Det sliter också på en, så det ska bli skönt!

~Åka till skolan skolan och ha undervisning på plats 2 dagar i rad. Det ska bli kul att träffa några man har fått bra kontakt med i klassen. Men också att få göra vissa experiment, ta prover på jorden osv. Jag ska berätta mer om det när vi har haft vår obligatoriska träff i skolan, så att jag kan visa bilder. Men en sak i taget, först blir det semester!

(Lite gamla bilder från min hemstad och Kroatien). #bestofnouw

-/ Jovana

Gillar