Äntligen en ny säng!

YAY! Äntligen är vår nya säng här. Vi har längtar ihjäl oss. Jag, sambon och vovven har trängts i min 140 säng sedan juli. Det är mysigt i någon dag men inte så länge. Min 140 säng är bara 1 år gammal så min syster får den, hon tycker den är skön. Miljövänligt!

Vi köpte vår säng (Ekens) på Blomsterbergs i Kristianstad (Finns lite överallt i Skåne). De är superduktiga och ger en fantastisk och bra service. Vi fick sängen hemkörd och monterad. De tog även med sig allt skräp som var kvar från förpackningarna! Hur skönt är inte det? (Ingen reklam bara ett tips och beröm). Vi valde en gavel som heter tegel, tycker den är fin och stilren. Har inte sett så många som har en sån gavel heller. Färgen på sängen heter granit. Benen minns jag inte men de ser ut som champagne glas. Nu vill jag bara fortsätta att dekorera rummet, hänga upp hyllor och någon tavla 😍.

Jag älskar verkligen denna gavel! Bryter av lite i rummet.
Om någon undrar varför bäddningen är så ful så är det för att jag är SÄMST på att bädda. Nu vet hur kassa killar är på att vika lakan, handdukar osv? Det är jag fast med bäddning 🙃.

-/ Jovana

Likes

Comments

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vad snyggt med grått och mönstret på gaveln.
Är också sämst på att bädda. Bara kastar på täcket lite oengagerat.

nouw.com/jossustravelpics
Jovana
Jovana,

Tack! 🤗

nouw.com/jovana
happyM
happyM,

Åhhhh vad härligt med ny säng och wow så snygg gaveln va!!!! ❤️ Btw, jag kan relatera sååå mycket till bäddningen hahah, om det ska bli snyggt så får min kille göra det haha. Kram

nouw.com/happym
Jovana
Jovana,

Tack så mycket 😍 Ja de få gånger de bäddar 😂

nouw.com/jovana