10 snabba om mig

Hej alla fina✨
Har ni också snöstorm där ni bor? Nu är det bara slask och jag hatar slask. Känner mig lite som slask också. Är förkyld och hemma med vovven men det är ganska mysigt att titta ut.

För några dagar sedan så blev jag taggad av @beattriiceei en challenge som handlar om att skriva 10 fakta om mig. Tycker sånt här är så roligt! Så här kommer 10 snabba om mig;

1. Jag älskar amerikanska cooking shows med Gordon ramsey. Speciellt Master chef. Besatt av hur Gordon Ramsey och många andra kända kockar lagar mat. Det hade varit en dröm att få jobba med mat på något sätt i framtiden.

2. Jag kan ALDRIG ha mina strumpor på golvet. En gång för längesedan låg det en spindel i min strumpa. Jag har en ganska grov spindelfobi. När den jäveln kröp upp på mitt ben så skrek jag, svimmade och kräktes. De är det vidrigaste jag vet. Idag kan jag iallafall gå förbi en spindel utan att få panikångest.

3. När jag och min sambo flyttade ihop så grät jag ganska mycket fast jag var överlycklig. Grät för att jag flyttade 1,5 h ifrån min familj. Vi har ingen släkt i Sverige, vi har bara varandra här. Familjen har alltid varit ett stenkast ifrån mig. Nu måste jag planera varje träff med dem och det känns så konstigt.

4. Om jag gifter mig idag så har jag ingen vän som jag 100 % kan säga att ”du ska vara min brudtärna”. Jag känner att ingen känner mig på riktigt längre och jag känner inte dem. Vi har alla olika saker i våra liv. Vissa har fått barn och slutar höra av sig/svara. Andra har flyttat utomlands. Sånt är livet. Jag är mer än ok med det! Jag är nöjd med mitt liv och mitt hem. Jag har min sambo, vovve och familj.

5. Jag har OCD. Jag kollar om dörren är låst flera gånger innan jag åker iväg. Kollar jag inte det så måste jag köra hem igen för att kolla av dörren. Jag behöver också en ren miljö. Jag mår superdåligt på t.ex. jobbet om där är stökigt, inget på plats och smutsigt. Det är inget jag har tagit hjälp för än.

6. Jag älskar apelsiner! Amen snälla någon ge mig chokladdoppade apelsiner, kanderat apelsinskal, apelsinjuice, apelsinklyftor, apelsinsorbet, fanta zero, ge mig allt!

7. Jag är oftast en väldigt glad människa. Jag ser oftast något positivt och en mening med allt som händer. 98 % av tiden vet jag att saker händer med meningen för att det inte är bra för mig eller för att det kan hända något värre om den vägen hade fungerat. Resten av de 2 % är jag negativ för att någon har gjort mig arg eller irriterat mig länge.

8. Jag är religös. Jag är ortodox kristen men på mitt sätt! Jag accepterar HBTQ-personer, jag dricker alkohol, jag klär mig hur jag vill, jag är pro-abort osv. Jag lever precis som alla andra utan ”religiösa restriktioner” Alla får göra vad de vill så länge man inte skadar någon annan. Jag har kanske min egna lilla religion på så sätt? Jag tror på Gud och har fått uppleva saker som inte ens går att förklara. Detta hände på ett serbiskt kloster när jag döptes. En av händelserna: Jag var runt 14-15 år. Vi var flera som svimmade då det var 45 grader. Helt plötsligt kom en kall vind och vi alla reste oss som att inget hade hänt. Det fick mig att tro på Gud men jag tror absolut inte på hatet och ”myter” inom religioner. Tycker inte hat och lögner för att få makt tillhör Gud eller religion.

9. Jag har i all evighet velat ha en chihuahua. Till och med innan Paris Hilton hade en. Jag köpte min lilla Teo när jag var 24 år gammal. Det var en av de sjukaste och lyckligaste dagarna i mitt liv.

Snälla hur söt är han inte? 🥺

10. Jag träffade min sambo på Tinder. Vi matchade när jag satt på tåget på väg till Köpenhamn. Han hälsade på sin kusin här i Skåne. Den dagen bestämde jag mig för att ta bort Tinder helt, tappade hoppet på det manliga könet. Jag skulle till Köpenhamns flygplats för att resa vidare till hemlandet. Där tänkte jag skita i allt och bara vara. Tur att han hann skriva till mig. Sedan jag landade i Dubrovnik på morgonen tills idag så har vi hållit i kontakten. Ändå lite romantiskt för att vara Tinder.

-/ Jovana

Likes

Comments

Artbyellinor
Artbyellinor,

Tack för nomineringen, ska fixa ihop en lista som förhoppningsvis är intressant 🥰💗

nouw.com/artbyellinor
Jovana
Jovana,

Yay blir den säkert! 😍

nouw.com/jovana
beattriicee
beattriicee,

Äntligen fick jag läsa din lista också! 🥰 Blev typ helt glad av att höra att ni också träffades via Tinder för det gjorde jag och killen också. Dock kommer jag ALDRIG våga lägga mina strumpor på golvet längre, gör det ofta men efter din story så kommer jag inte klara av det eftersom jag är LIVRÄDD för spindlar! 🙄 Men superkul att läsa mer om dig! Kram

nouw.com/beattriicee
Jovana
Jovana,

Förlåt! Var inte meningen och skrämma andra med fobi 😂❤️

nouw.com/jovana
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Åh chokladdoppade apelsiner <3

nouw.com/emiliaapetterssons
Jovana
Jovana,

Så gott 🥺❣️

nouw.com/jovana
Beccassida
Beccassida,

Bra lista🤩

nouw.com/beccassida
Jovana
Jovana,

Tackar 🤗

nouw.com/jovana
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,

så himla roligt o läsa och tack för taggen även om jag är lite sen på bollen haha . 😃

nouw.com/angelicacarlsson
Jovana
Jovana,

Bättre sent än aldrig brukar man väl säga 😅

nouw.com/jovana