Flyttstädning

Vi på Jourstäd hjälper till med flyttstädning, städning, fönsterputsning m.m. Vi är specialister på alla former av städning och lämnar fasta samt löpande priser på många av våra tjänster, t ex flyttstädning. Vi utför städjobb för både privatpersoner och företag inom Linköping och Norrköping. Är du ute efter hjälp med din flyttstädning, så titta gärna in på städlistan där ni ser vad som ingår i flyttstädningen, ni finner den under fliken flyttstädning.

Läs mer

Fönsterputsning

Jourstäd Linköping erbjuder fönsterputsning på alla typer av fönster, t ex av inglasade verandor och balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster m.m. Våra tjänster finns att anlita vid t ex byggstädningar, flyttstädning och renoveringar där vi ser till att fönstren är skinande rena. Det går bra att anlita oss för både enstaka eller återkommande uppdrag för både privatpersoner och företag. Självklart ingår alltid material i våra priser.

Läs mer

Städfirma Linköping & Norrköping

Städning på gång? Vi utför alla former av städning i Linköping och Norrköping med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi förstår att det ibland kan kännas övermäktigt att utföra en ordentlig storstädning, det kan vara hälsa, jobb eller ork som ställer till det. Då finns vi till hands. Vår personal har god erfarenhet och arbetar snabbt och gör att du enkelt får rätt på oredan. Självklart erbjuder vi både fasta priser och timpriser så du har möjlighet att välja det som passar dig bäst. Hör av dig så ordnar vi en kostnadsfri offert på hemstädning! Testa oss, du kommer bli nöjd!

Läs mer

Likes

Comments