Header

Det var ett tag sen jag kikade in här, men mycket har hänt sen sist! Jag har bland annat kommit in på Linköpings universitet campus Norrköping! blev såå glad när jag fick beskedet att jag nu faktiskt ska få börja läsa till sjuksköterska på riktigt! Jag börjar min första termin den 23 Januari så det är 4 dagar kvar bara!! Helt ärligt så kan jag säga att jag inte alls har vart nervös inför skolstarten innan men nu helt plötsligt vet jag knappt vart jag ska ta vägen för jag är så nervös! konstigt det där... Förhoppningsvis så ska allt falla på plats allt eftersom med både vänner, trivsel och programval för det är väll det jag går och oroar mig över mest..

Skönt är iallafall att jag redan har boende fixat för mig och min kille, som även han pluggar på liu, så att man inte behöver stressa över det också vilket jag kan tänka mig att många andra får göra! Det är ju bara det där med kurslitteraturen nu... fy, fasar verkligen över hur mycket pengar man kommer behöva lägga på dem där jädrans böckerna, men förhoppningsvis är det värt det!

Vad händer annars då, jag har haft en lugn och skön jul med familj och vänner hemma. Jag kommer inte från Norrköping utan är född och uppvuxen i Västerås. Norrköping i sig verkar som en fin stad så det ska bli spännande att starta om på nytt där!

Nu sista veckan innan allt drar igång så har jag passat på att umgås med familjen så mycket jag bara kan, för kan tänka mig att jag kommer ha fullt upp med studierna sen! Nu ska jag fortsätta titta på min favoritserie Game of Thrones, kram

Likes

Comments

Två bilder från min och min pojkväns backpackerresa i Asien i somras. Här var vi oss i Thailand med min syster

ÄNTLIGEN, som jag har längtat efter att få starta en blogg igen! Jag har varit väldigt sugen på att börja men jag har helt enkelt inte haft tid eller ork att starta upp en, men nu!

Jag har tänkt att börja skriva om främst min kommande utbildning till att bli sjuksköterska och anledningen till det är att dels få kunna ventilera för mig själv om arbetet och studierna, samtidigt som jag vill dela med mig till er för att ni ska kunna få en insyn på hur vårt vårdssystem ser ut idag och vad som krävs för att vara sjuksköterska. Självklart så kommer min blogg att handla om annat också som mitt övriga liv, mina tankar, mina intressen och mina relationer till både familj och vänner.

Jag är supertaggad och jag hoppas att ni vill följa med på min resa, kram

Likes

Comments