En liten catch-up

Hejhej! 👋 Guuuu vad lĂ€nge sen det var sen sist vi hördes. Bloggen har fallit mellan stolarna den senaste tiden men nu kör vi igen tycker jag!

Vad har hÀnt sen sist dÄ?

Alex, min finfina sambo har skadat ryggen vilket har resulterat i att vi har fÄtt pausa allt vad renovering heter. Jag har ocksÄ dÀrav haft fullt upp med att ensam ta hand om lilla fröken Isobel pÄ dagar, kvÀllar, nÀtter och helger.

Österlen – Sveriges Provence

Semestern swishade förbi och vi tillbringade nĂ„gra magiska dagar nere i Österlen pĂ„ Alex förĂ€ldrars gĂ„rd. SĂ„ magiskt fint dĂ€r nere.

Apelviken Strand 2020

Vi hann njuta av vÀstkusten ocksÄ och hade det sÄ flott pÄ en strand i Apelviken till exempel.

Isobel tvÀttar bryggan pÄ Bastis

Sen pyste vi uppÄt med elbilen till Stockholm för att sedan parkera bilen i NÀsbyviken för att sen ta bÄten över till Bastuholmen, dÀr mina förÀldrar har landstÀlle. DÀr hÀngde vi i tvÄ superfina och soliga veckor. SÄ himla mysigt att fÄ sÄn kvalitetstid med familjen. KÀnns sÄ hemma och tryggt pÄ nÄgot vis. Men Alex stackarn hann skada ryggen Äter en gÄng till innan vi Äkte hemÄt.

Stannade bland annat i Jönköping pÄ vÀgen hem och herre jisses vilken otippat fin stad det Àr!

Anyways, nu Àr vi hemma igen och det kÀnns skönt att vara tillbaka i nÄgra slags rutiner. Tror att det Àr dÀrför jag kÀnner att jag börjar fÄ tillbaka min energi. SÄ nu kör vi, det kÀnns sÄ skönt att vara tillbaka hÀr och att kunna skriva av sig lite.


Puss och hej! 💋

#personligblogg #influencer #inspiration #vimedbarn #barn #semester #2020 #ryggskada #nouwseptemberchallenge #sommar #sommar2020

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

SĂ„ hĂ€rliga bilder! 😊

nouw.com/linnealarssonss
Joulinepatricia
Joulinepatricia,

Tack sĂ„ mycket! 🙏😊

nouw.com/joulinepatricia