Jag tipsade ju igår om en frukostshake som jag har börjat göra,eller det behöver självklart inte bara vara en frukostshake,den fungerar faktiskt precis när som helst. Men jag brukar göra den på morgonen eftersom jag inte kan äta mat på morgonen,jag är mer för att dricka något på morgonen och vad passar då inte bäst än något som går att dricka men samtidigt är lite matigt på samma gång. Den är inte bara enkel att göra den är även supergod.
Det jag använder i min shake är:

1 banan
Lite vaniljyoghurt
Lite mjölk
Lite müsli

Skriver inte upp hur mycket jag använder av varje för jag häller bara i på måfå men jag brukar ta mer yoghurt än mjölk för att den ska bli lite tjockare och mer mättande. Men det där bestämmer man ju själv såklart. Jag tänkte nog försöka köpa lite mer frukt idag eller imorgon och försöka se om jag kan göra den lite mer roligare och ännu godare. Se också till att mixa ordentligt om du använder müsli så att det inte helt plötsligt kommer en stor fruktbit när du tar en klunk.
Nu ska jag avnjuta min shake och se på lite The Mentalist!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsDrog ner till gymmet med pappa och började med att värma upp med 5 minuter rodd vilket kändes i både ben och armar. Därefter så körde jag ett Indoor Walking pass på 50 minuter. Riktigt skönt så får se när nästa träningspass blir,kan ända att jag går ut i morgon bitti eftersom jag är ledig då jag ska på ett läskigt läkarbesök.
Hur som helst så känner jag mig sådär härligt trött och framförallt duktig. Kan förresten tipsa om en riktigt god och nyttig frukostshake. Det enda man behöver är en mixer,en banan,lite fruktmüsli,vanlijyoghurt och lite mjölk. SJälvklart kan man ju blanda i precis vad man vill men det här är vad jag har i. Men blanda efter eget behag så att säga,man får blanda lite på måfå och jag brukar dela bananen i tre bitar för att det lättare ska gå att mixa.
Den är riktigt god och den mättar riktigt bra,nu tänkte jag dock krypa ner i sängen,godnatt!

Likes

CommentsNågonting som jag har reagerat mycket på de senaste veckorna är hur folk pratar. Alla har sitt eget sätt att prata på och man märker ju att sättet att prata på verkligen har förändrats sen jag var liten. Nog för att jag inte är så extremt gammal men när man ser små tolvåringar bete sig och prata som om de var i min ålder då börjar man bli lite rädd. Framför allt blir jag nästan lite irriterad när jag hör personer som har svenska föräldrar och har bott i Sverige hela sitt liv bryta som om de kommer från något utländskt land.
Det spelar ingen roll om de står med personer som har utländskt ursprung eller ej,de pratar som om de precis har kommit hit och behöver lära sig spårket.Och det är här jag känner vad är poängen med att prata så? Får man högre status genom detta? Tycker personer runt omkring verkligen att man låter mer tuff och cool?

De människor som jag har pratat med så tycker ungefär alla att det låter fruktansvärt fånigt och allmänt dumt. För om man umgås med någon som kanske vill lära sig att prata bra svenska varför då inte bli som en förebild och prata rent så personen ifråga kan lära sig ännu bättre och kommunicera på ett mycket bättre sätt och också känna att han/hon kan delta i konversationer mer utan att behöva peka saker för att visa vad det är man menar.
Och något som jag verkligen inte förstår är människor med utländskt bakgrund som faktiskt har bott här hela livet och ändå pratar som om de precis har kommit hit. Jag har full förståelse för att man pratar ett annat språk hemma men för det kan väl ändå lära sig att prata rent. Och jag menar inte att låta extremt kränkande mot någn för jag säger bara vad jag tycker. Enligt mig så låter det bara urlöjligt när någon som kanske heter "Sven Andersson" och pratar som om han precis har flyttat hit och ändå har bott här i hela sitt liv.
Kalla mig vad ni vill men jag är inte rasist,jag skriver bara vad jag tycker och så är det med!

Likes

Comments

Gick ju ut igår och fotograferade med en av mina bästa vänner igår och här har ni några bilder som blev enligt mig rätt så lyckade. Var rätt så kallt och blåsigt ute igår så fick inte med mig så många bra bilder,men det kommer nog lite senare så ni får ha lite tålamod. Men har ialla fall bestämt att jag ska försöka få några bra solnedgångsbilder inom kort så får se hur det blir med det,men till dess så får ni nöja er med sånt här.

Likes

Comments

Tänkte bara låta er få veta att jag lever då jag inte har skrivit så mycket idag,har inte haft tid riktigt. Var ute och cyklade på förmiddagen och fotograferade lite med en av mina bästa vänner,bilder från det kommer imorgon,och sen blev det att jag gick hem. Sedan efter det träffade jag en till av mina bästa vänner och har bara muppat mig med henne hela kvällen. Saknar också min andra halva något extremt idag men han är ute i fält fram till på tisdag så då kan jag nog äntligen prata med honom. Usch jobbigt att bo så långt ifrån honom men det går bra ändå. Men nu tänkte jag dra,ses imorgon!

Likes

Comments

Hittade lite vaniljglass i frysen och sötsugen som jag då blev efter detta fynd så snodde jag lite av mammas hemmagjorda blåbärssylt och strödde över lite på glassen. Vet inte hur gott det är men då jag vet att vaniljglass är att dö för och mammas blåbärssylt är lika underbar som en härlig sommardag så kan man ju endast anta att detta kommer bli extremt mumsigt. Så nu tänker jag ta denna skål och fortsätta titta på mitt nya beroende,The Mentalist. Helt sjukt har redan kommit 3 säsonger så får se hur mycket jag sett efter den här helgen. Ha en fin lördagskväll!

Likes

Comments

En dag har jag lovat mig själv att jag ska äga en Mustang. Helst av allt vill jag ha en Mustang Shelby GT500 från 1967 men de är ganska svåra att komma över så det lär nog bli utav den nyare modellen. Inte för att det är något fel med de för den ser på ett sätt mer aggressiv ut,något som jag tycker gör en bil mer skrämmande och mer tilltalande. Mustang har alltid varit stort för mig. Varje gång jag ser en Mustang så växer sig skuggan av ett leende alltid fram på mina läppar och jag blir sådär löjligt glädjefylld. Som om hela min dag precis blev helt fulländad. Mitt intresse till bilar och fordon utav alla slag är något jag värdesätter väldigt mycket. Jag älskar bilar,fina bilar såsom Mustang,Camaro,Bugatti,BMW,Corvette ja allt vad det är. Det är lite det jag lever för. 

Framförallt så har jag en förkärlek till lite äldre bilar,t.ex en Chevrolet Corvette från 1963-1967,de är så vackra så jag tappar andan varje gång jag ser en. Ja det är lite udda att en tjej som jag väljer att bli bilmekaniker men jag brinner verkligen för det och jag tänker inte låta lite skitsnack som "Kommer du verkligen klara av det där jobbet" hindra mig från att göra något som jag tycker om. Och det där med att en Mustang någon gång ska bli min en dag,det är inte skitsnack. Jag har klarat av att bevisa att jag kan klara av olika saker och då kan jag också klara av att anta mig denna utmaning med. Och skulle det vara så att jag kanske inte äger en sådan i framtiden så kan väl en tjej alltid få drömma lite.

Likes

CommentsJag har länge funderat kring det här att blogga. Alla som äger en blogg skriver ju självklart om precis vad de vill medan andra specialiserar sig på endast ett ämne. Men sedan finns det de som anväder bloggen som en dagbok och skriver ut precis allt. Notera att jag tar inget parti alls i detta,jag tycker att varje individ har rätt att skriva om precis vad de vill och känner för. Dock måste man alltid ta med i beräkningen att det alltid finns en besserwisser som ska klaga på att man skriver ut för mycket. 
Personligen så läser jag vissa bloggar där man skriver ut nästan allt och det får mig att tänka "Är hon/han inte rädd att människor kommer leta upp henne/honom". Men sedan slår tanken mig att det är inte mitt problem då det inte är min blogg det handlar om. Alla har ju rätt att skriva om precis vad de vill så länge de känner sig okej med det.

Jag själv har dock alltid varit noga med vad jag postar på min blogg. I min profil står det att jag bor i Stockholm men det är så långt jag går med att visa var jag bor,jag skulle inte känna mig varken okej eller trygg om jag skrev ut exakt var jag bor. Mitt privatliv är något jag värdesätter och delar endast med mig om det till mina närmaste vänner,det är inget jag tycker hör hemma i min blogg. Kan dock erkänna att jag hade en tendens till att skriva ut mycket privat och personligt på min blogg men nu känner jag att jag inte vill göra det. Dels för att jag inte tycker att det gör min blogg bättre och dels för att jag inte vill att vem som helst ska få ta del av det.
Dessutom så har jag ofta funderat kring det här med att lägga ut min blogg på facebook men har alltid hejdat mig själv i sista sekunden då jag inte riktigt vill att alla mina facebookvänner ska hitta min blogg. 
Sist jag lade ut min blogg på en social media så slutade det med att jag blev nätmobbad på min egen personliga blogg. Och sen dess så har min blogg fått bli anonym från facebook. Sedan kan jag inte styra vilka som hittar min blogg men jag vill bara inte ge dom hjälp på traven.

Att jag sen har lagt ut min blogg på instagram är en annan femma. Där känner jag mig okej med att bloggen är utskriven för jag vet att det inte är någon från min familj som kan se den. Men för att återgå till det här med vad som är okej och inte okej att lägga ut på en blogg. Finns det ens någon gräns? Är det okej att be någon sluta lägga ut så mycket personligt om personen i fråga mår bättre av att få skriva av sig allt det jobbiga? Det finns så många frågor och så många olika svar men om jag skulle säga vad jag tycker så skulle det nog låta såhär: Alla har rätt att skriva vad de vill i sina bloggar så länge det inte är kränkande mot någon/några och det är upp till en själv vad man väljer att lägga ut på sin blogg,så länge man är medveten om vilka risker som finns genom detta. Men man ska också vara medveten om vad konsekvenserna kan bli av att man skriver ut mycket om sitt personliga liv eller sina problem och det kommer alltid finnas människor som pratar. Men är man okej med allt detta så ser jag inget problem med detta.
Jag vet ju inte hur alla ni andra tycker och tänker kring detta men något åt det här hållet tänker jag.

Likes

Comments