Shopping efter många om och men


Dagen har spenderats i Stockholm och målet var shopping av höst/vinterjacka samt unna mig något lite mera lyxigt. Gick som vanligt med jakten på jacka. Inte min stil, inte tillräckligt varm eller fel storlek. Så ingen lycka. där.
Började inget vidare med att unna mig heller. Tyvärr är Stockholm inget shopping-mecka direkt, börjar bli standard att höra "Vi har inte det inne". Eller så har jag bara otur.
Skorna jag ville ha var för stora eller så fanns inga storlekar inne som kunde tänkas passa mig. Den snygga väskan fanns inte i rött vilket var den färgen jag ville ha. Den svarta var fin men alltså betalar jag det priset förväntar jag mig kärlek, och det kände jag inte för den väskan.
Den fina ponchon jag sett på nätet fanns inte heller....
Var tvungen att släppa alla mina planer jag haft innan och tänka efter vart jag "trots allt" skulle kunna tänkas hitta något jag gillar.

Efter att ha provat 2 par skor och känt på flera tröjor för att inse att jag tyckte materialet var för tunt eller kunde kännas irriterande mot min hy så hittade jag rätt.
Ser kanske inte så mycket ut för världen men när jag fick på mig den var det kärlek. Materialet kändes bra mot huden, lagom varm till hösten och vintern och passformen var precis så som jag ville. Ett sådant plagg som får en att känna sig lite snyggare just för att man är så bekväm i det.

En liten påse chokladdoppade kex med Pradas logga fick jag också. Bara en sådan sak. Då vet man att man gjort ett bra köp.

Gillar

Kommentarer